Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mennél meztelenül bevásárol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?

Figyelt kérdés
Imádok meztelenül lenni otthon a kertben, és azon gondolkodtam milyen jó lenne a mindennapi életben is ha nyáron elakarok ugrani a közeli boltba megtehetném ezt büntetlenül.
2009. okt. 3. 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Télen is meztelenül járkálnál??
2009. okt. 6. 16:13
 32/64 A kérdező kommentje:
A meleg lakásban miért ne. Havat lapátolni természetesen felöltözöm, nem megfagyni akarok csak jól érezni magam.
2009. okt. 6. 16:38
 33/64 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót!

Otthon teljesen rendben van a meztelenség, ha valaki így szeretné. Vannak nudista strandok, ahol szintén rendben van a dolog.

De a kérdés ugye úgy szólt, hogy moziban, és bevásárlás közben. Na ez már nincs rendben!

Itt már hülyeség a kényelmi dolgokra hivatkozni. Ma már nagyon kényelmes, szinte alig érzékelhető, és szellős ruhadarabokat vásárolhatunk. Mégsem vagyunk meztelen.

Ez itt a 21. század, és mi civilizált emberek ezt nem tehetjük meg!

2009. okt. 6. 17:29
 34/64 anonim ***** válasza:
85%
Hú, mennyi gaztettet megtett már az emberiség a civilizációra hivatkozva...
2009. okt. 7. 09:18
 35/64 anonim ***** válasza:
63%

Hát ez az.

Szerinted civilizáltabb egy felöltözött gyilkos, mint egy jámbor naturista?

A civilizáltság nem ezen múlik.

Amúgy én is eltűröm, ha valaki ocsmány ruhát hord, és ezért jogosan várnám el, hogy ő meg tűrje el, ha én nem veszek fel semmit. Ha nem tetszik nem kell nézegetni.

2009. okt. 7. 16:07
 36/64 anonim ***** válasza:
45%
Egy civilizált társadalom megtűrné hogy nem mindenkinek más az ízlése. Valakinek a bunda, valakinek a ciganyruha, van akinek a meztelenség. A toleranciához ennek is hozzá kéne tartoznia, de egyelőre csak a buz.kat tűrjük meg. Pedigengem az botránkoztat meg, ha látok két lányt csókolózni. Szerintem az sokkal jobban sérti a közelkölcsöt, mit egy meztelen ember.
2009. okt. 7. 16:11
 37/64 anonim ***** válasza:

Akkor fussunk neki még egyszer!

A naturistákkal semmi baj, de azt csak a megfelelő helyen! A kérdésben mozi és bevásárlás szerepelt. Szerintem, és sokak szerint ez nem lenne elfogadható. Gondolkozzunk már emberek! Csak azért mert valami kényelmes, és lenne hozzá kedvem, nem feltétlen lehet megtenni. Aki ádám-évával jön az butaságot beszél. Pl. Én is láttam egy filmet, ahol ősemberek hágták egymást, mások szeme láttán, kérdezés nélkül. Tehát az őskorban! Ha most nekem ez tetszene, akkor tegyem meg ma is a nyílt utcán?

Bocsi, de azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a gyilkos, meg a buz.k? Azért az roppant érdekes, hogy valakit két lány csókja zavarja, de egy 120 kilós meztelen szőrös férfi sétálna az utcán az nem!

2009. okt. 7. 16:43
 38/64 anonim ***** válasza:
69%
Ezt kikérem a 120 kilós szőrös férfiak nevében! Szerinted mi alacsonyabb rendűek vagyunk, mert MÁSHOGY nézünk ki? Szerinted KI lenne hivatott eldönteni, ki hogy néz ki?
2009. okt. 7. 17:02
 39/64 anonim ***** válasza:
Igen. Engem nem zavarna egy 120 kilós szőrös férfi, sőt egy akárhánykilós és akármilyen férfi vagy nő sem, viszont a kézenfogva járkáló fiúk és az egymást csókolgató lányok baromira irritálnak. Hiába, más az ízlésünk. Ezért kellene tolerálni, de úgy látszik most is vannak egyenlőbbek. Bár kíváncsi lennék ha tartanánk egy szavazást, hogy kit mi zavar jobban a fenti két alternatíva közül, akkor mi lenne az eredmény.
2009. okt. 7. 17:34
 40/64 anonim ***** válasza:
63%
Én meg követelem, hogy akinek ronda az arca, annak azt kötelező legyen eltakarni és csak úgy mehessen ki az utcára. Akinek meg korpás vagy zsíros a haja az csak fejkendőben.
2009. okt. 7. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!