Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El mennél meztelenül bevásárol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?

Figyelt kérdés
Imádok meztelenül lenni otthon a kertben, és azon gondolkodtam milyen jó lenne a mindennapi életben is ha nyáron elakarok ugrani a közeli boltba megtehetném ezt büntetlenül.
2009. okt. 3. 10:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti elmennék, és nem azért, mert olyan kíváncsi vok másokra (na jó, van akire azért igen :D), meg nem mutogatni akarom magam, csak én sokkal jobban érzem magam meztelenül, mint ruhában, valahogy természetesebb. Itthon is szoktam úgy mászkálni.

16/f

2009. okt. 3. 14:57
 12/64 A kérdező kommentje:
Az ősi időket talán ne emlegessük, az ember természetes állapota a meztelenség.Így születünk a történelemben a meztelentest látványa nem volt megbotránkoztató (pl: Görögök). A középkor prűdsége nevelte belénk, hogy csak ruhában lehetünk illendőek.Talán le kellene ezt vetkőznünk már, akár a ruháinkat.
2009. okt. 3. 15:54
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Nekem nagyon tetszene a dolog.

Hallottam, hogy franciaországban van egy falu, ahol nem kötelező a ruhaviselet és a fél falu meztelenül járkál az utcákon, a boltba stb. Cap d age a falu neve. Persze ott van egy nagy naturista szálloda is, meg nudista strand a parton. Nagyon szívesen elmennék oda, ha lenne kivel (40/f). (Ha van hölgy jelentkező, aki partner lenne benne, írjon.)

2009. okt. 3. 17:24
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, tök buli lenne, kéne olyan napot csinálni minden évben hogy a kötelező viselet a meztelenség:)
2009. okt. 3. 19:31
 15/64 anonim ***** válasza:
94%
Én tuti nem. Meglátnék valami jó lányt, ott nézem meg ahol akarom, és tuti felállna a varázspálca. Aztán ha nem takarja ruha, azt soha nem takarod el semmivel... próbllád meg azt kimagyarázni:D Én cikinek érezném, ha álló ...val kéne végigmenni az utcán.
2009. okt. 4. 02:29
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem állna fel. A nudista strandon sem áll fel, mert az ember nem azért megy oda, hanem azért, hogy szabadnak érezze magát.
2009. okt. 4. 09:58
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkora baromság, hogy nem, mert nem néz ki jól a testem, stb.

Rengeteg ronda pofájú ember mászkál az utcán úgy, hogy nem takarja el az arcát. Miért kellene akkor a testünket szégyelni, ha az arcunkat nem szégyeljük?

2009. okt. 4. 10:00
 18/64 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó ötlet. Könnyebb még csajozni is, mert jobban észrevesznek.

18/F

2009. okt. 5. 22:02
 19/64 anonim ***** válasza:
74%
Énnem, max fürdűruhában. xD
2009. okt. 5. 22:20
 20/64 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, szóval igen :) 20/F
2009. okt. 6. 00:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!