Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El mennél meztelenül bevásárolni vagy moziba, ha a törvény nem tiltaná és büntetné?
Én tuti elmennék, és nem azért, mert olyan kíváncsi vok másokra (na jó, van akire azért igen :D), meg nem mutogatni akarom magam, csak én sokkal jobban érzem magam meztelenül, mint ruhában, valahogy természetesebb. Itthon is szoktam úgy mászkálni.
16/f
Igen!
Nekem nagyon tetszene a dolog.
Hallottam, hogy franciaországban van egy falu, ahol nem kötelező a ruhaviselet és a fél falu meztelenül járkál az utcákon, a boltba stb. Cap d age a falu neve. Persze ott van egy nagy naturista szálloda is, meg nudista strand a parton. Nagyon szívesen elmennék oda, ha lenne kivel (40/f). (Ha van hölgy jelentkező, aki partner lenne benne, írjon.)
Ez akkora baromság, hogy nem, mert nem néz ki jól a testem, stb.
Rengeteg ronda pofájú ember mászkál az utcán úgy, hogy nem takarja el az arcát. Miért kellene akkor a testünket szégyelni, ha az arcunkat nem szégyeljük?
Teljesen jó ötlet. Könnyebb még csajozni is, mert jobban észrevesznek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!