Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Kedves kérdező,
Inkább ne fűzz semmi reményt az élethez, úgyis esélytelen a pozitív változás.
229: 2 év... Még az sem érne semmit. :D A jelenlegi súlyfeleslegemből valamint a lassú fogyás üteméből nagyjából kiszámolva a normális érték felső határpontját, lineáris fogyást feltételezve (ami ugyebár minden csak nem lineáris, de egyszerűsítsünk) 5-6 év alatt érném el. Csak annyi időm nincsen...
230: Nem, ez még eszembe sem jutott, de tényleg -.- Ha a gyógyászatban is bevezetnék a törzsvásárlói kártyát, hát elég hamar megszerezném :)
Csonti: Ebben egyetértünk. Kizárt, hogy jobbra forduljon a sorsom, mivel a külsőm olyan, amilyen :D
"Még az sem érne semmit. :D A jelenlegi súlyfeleslegemből valamint a lassú fogyás üteméből nagyjából kiszámolva a normális érték felső határpontját, lineáris fogyást feltételezve (ami ugyebár minden csak nem lineáris, de egyszerűsítsünk) 5-6 év alatt érném el. Csak annyi időm nincsen... "
Hallod, innen látszik, hogy egy krva nagy okostojás vagy de általános intelligenciád egyenlő a nullával. Olyan szavakkal dobálózol, amit még te magad sem biztos, hogy értesz.
Rájöttem, hogy valóban reménytelen vagy, és nem a külsőd miatt, mitöbb elégtételt érzek, amikor arra gondolok, hogy én milyen boldog vagyok a vőlegényemmel, te meg maximum csak a jobb kezeddel köthetsz szorosabb barátságot. :D
Én a párom mellett alszom minden nap, arra ébredek hogy simogatja az arcom és a fülembe suttogja, hogy leszalad reggeliért. Neked volt már ilyen élményben részed? Nem, és sosem lesz.
Milyen szar lesz majd neked, amikor totál egyedül leszel 50 évesen. Se kutyád se macskád, se barátaid se párod. :D Szopás van öregem! De megérdemled!
Na, én szépen kiírtalak a listámból, nem fecsérlem rád a drága időmet.
Ezt a számot mintha neked írták volna :D
http://www.youtube.com/watch?v=6GNKP0r8feo
Ebbe már tényleg ne kössél bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!