Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek-e valóban ronda fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek-e valóban ronda fiúk?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy léteznek, és aki mást mond, az nem veszi a fáradságot, hogy körbenézzen. Sokan írják, hogy szerintük nem létezik ronda ember, de gondoljátok meg, hogy mivel a szépség mennyiségi jelleg, így eloszlása Gauss görbét vesz fel. Az vitán felül áll, hogy vannak olyan pasik, akik bőven átlagon felül vannak, és bármilyen nőt megkaphatnak. A görbe másik végén pedig vagyunk mi, ocsmány srácok, akikről valamiért nem is akarnak az emberek tudomást sem venni. Pedig igenis létezünk. És sohasem fogunk kelleni a csajoknak a rondaság miatt. Férfiből ugyanis több van fiatalabb korosztályban. Akkor mégis mi okból írnak olyanokat a kérdésekhez, hogy biztos kelleni fogsz majd valakinek, hiszen ez egyáltalán nem igaz. Csupán ámítás. Én rettenetesen ocsmány vagyok, mert elbánt velem a genetika, de mellette még alacsony is és dagadt. De részvétem a többi sorstársamnak is, akik mind egyedül maradnak. A kérdés, miért nem ismerik be az emberek, hogy tényleg vannak olyan ocsmányságok, aki sosem fog párt találni, még ha meggebednek akkor sem. Miért kell hiú reményeket táplálni beléjük? Hiszen az önbizalom ettől nem fog javulni, főleg, aki eddig csak negatív visszajelzéseket kapott. Ráadásul a belő értékeknek is, mint pl. a kedvesség, intelligencia, humor csak akkor érnek valamit, ha az ember legalább átlagosan néz ki. Akiktől a hányinger kerülgeti a lányokat, azoknál nem.

2013. máj. 15. 07:02
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/390 Csonti95 xD ***** válasza:

Kedves kérdező,

Inkább ne fűzz semmi reményt az élethez, úgyis esélytelen a pozitív változás.

2013. máj. 23. 15:57
 232/390 A kérdező kommentje:

229: 2 év... Még az sem érne semmit. :D A jelenlegi súlyfeleslegemből valamint a lassú fogyás üteméből nagyjából kiszámolva a normális érték felső határpontját, lineáris fogyást feltételezve (ami ugyebár minden csak nem lineáris, de egyszerűsítsünk) 5-6 év alatt érném el. Csak annyi időm nincsen...

230: Nem, ez még eszembe sem jutott, de tényleg -.- Ha a gyógyászatban is bevezetnék a törzsvásárlói kártyát, hát elég hamar megszerezném :)

Csonti: Ebben egyetértünk. Kizárt, hogy jobbra forduljon a sorsom, mivel a külsőm olyan, amilyen :D

2013. máj. 23. 16:13
 233/390 anonim ***** válasza:

"Még az sem érne semmit. :D A jelenlegi súlyfeleslegemből valamint a lassú fogyás üteméből nagyjából kiszámolva a normális érték felső határpontját, lineáris fogyást feltételezve (ami ugyebár minden csak nem lineáris, de egyszerűsítsünk) 5-6 év alatt érném el. Csak annyi időm nincsen... "

Hallod, innen látszik, hogy egy krva nagy okostojás vagy de általános intelligenciád egyenlő a nullával. Olyan szavakkal dobálózol, amit még te magad sem biztos, hogy értesz.

Rájöttem, hogy valóban reménytelen vagy, és nem a külsőd miatt, mitöbb elégtételt érzek, amikor arra gondolok, hogy én milyen boldog vagyok a vőlegényemmel, te meg maximum csak a jobb kezeddel köthetsz szorosabb barátságot. :D

Én a párom mellett alszom minden nap, arra ébredek hogy simogatja az arcom és a fülembe suttogja, hogy leszalad reggeliért. Neked volt már ilyen élményben részed? Nem, és sosem lesz.

Milyen szar lesz majd neked, amikor totál egyedül leszel 50 évesen. Se kutyád se macskád, se barátaid se párod. :D Szopás van öregem! De megérdemled!

Na, én szépen kiírtalak a listámból, nem fecsérlem rád a drága időmet.

2013. máj. 23. 17:51
 234/390 anonim ***** válasza:
És mit mondott a doktorbácsi, mitől van ez?
2013. máj. 23. 17:52
 235/390 A kérdező kommentje:
233: Attól, hogy te nem érted, én még tökéletesen tisztában vagyok a jelentésével. Sőt, még vissza is kell fognom magam az idegen szavak használatát illetően, hogy te is megértsd, amit írni akarok :) (Bár látom néha még így is nehézségekbe ütközöl :P ) Amúgy meg rólad is sokat elárul, hogy perverz örömödet leld abban, ha egy földön fekvő emberbe még egyet belerúghatsz. Nem baj, tudod, legalább azért hálás lehetek a sorsnak, hogy nekem csak a külsőm ocsmány... :)
2013. máj. 23. 18:09
 236/390 A kérdező kommentje:
134: Hú, mondott sok mindent, de az egészet nem fogom bemásolni. De nekem hormonális problémák állnak a háttérben. És itt nem csak a súlyról van szó, hanem sok minden mást is érint. De mellette más miatt is sűrűn járok orvoshoz, és a fizetésem elég nagy hányadát költöm gyógyszerekre :D
2013. máj. 23. 18:16
 237/390 Csonti95 xD ***** válasza:
Kérdező, inkább azt mondd hogy neked milyen bajod nincs??
2013. máj. 23. 18:17
 238/390 A kérdező kommentje:
Mentális problémáim nincsenek pl, de a szívem, a hasnyálmirigyem, és a veséim kivételével a belső szerveim is funkcióképesek :)
2013. máj. 23. 18:20
 239/390 anonim ***** válasza:

Ezt a számot mintha neked írták volna :D

http://www.youtube.com/watch?v=6GNKP0r8feo

Ebbe már tényleg ne kössél bele...

2013. máj. 23. 19:26
 240/390 A kérdező kommentje:
bevii: Nagyon bejön ez a szám. :D Bár vitatkozni tudnék vele. A természetemből adódóan csak a racionalitás talaján lehet meggyőzni engem a gondolataim helytelenségéről. :D
2013. máj. 23. 20:20
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!