Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy léteznek, és aki mást mond, az nem veszi a fáradságot, hogy körbenézzen. Sokan írják, hogy szerintük nem létezik ronda ember, de gondoljátok meg, hogy mivel a szépség mennyiségi jelleg, így eloszlása Gauss görbét vesz fel. Az vitán felül áll, hogy vannak olyan pasik, akik bőven átlagon felül vannak, és bármilyen nőt megkaphatnak. A görbe másik végén pedig vagyunk mi, ocsmány srácok, akikről valamiért nem is akarnak az emberek tudomást sem venni. Pedig igenis létezünk. És sohasem fogunk kelleni a csajoknak a rondaság miatt. Férfiből ugyanis több van fiatalabb korosztályban. Akkor mégis mi okból írnak olyanokat a kérdésekhez, hogy biztos kelleni fogsz majd valakinek, hiszen ez egyáltalán nem igaz. Csupán ámítás. Én rettenetesen ocsmány vagyok, mert elbánt velem a genetika, de mellette még alacsony is és dagadt. De részvétem a többi sorstársamnak is, akik mind egyedül maradnak. A kérdés, miért nem ismerik be az emberek, hogy tényleg vannak olyan ocsmányságok, aki sosem fog párt találni, még ha meggebednek akkor sem. Miért kell hiú reményeket táplálni beléjük? Hiszen az önbizalom ettől nem fog javulni, főleg, aki eddig csak negatív visszajelzéseket kapott. Ráadásul a belő értékeknek is, mint pl. a kedvesség, intelligencia, humor csak akkor érnek valamit, ha az ember legalább átlagosan néz ki. Akiktől a hányinger kerülgeti a lányokat, azoknál nem.2013. máj. 15. 07:02
271/390 A kérdező kommentje:
Nem tekintem amognak, csak nem tűröm, hogy olyan szavakkal illessenek, amiket te használtál rám. Amúgy meg hogyha figyelemmel követed a dolgokat, akkor azt is írtam, hogy újra sikerült 1 kg-tól megszabadulnom 3 hét alatt (ami nálam szinte csoda), sőt biciklizek is mostanában elég sokat. Bár ez sem fog sokat érni, mert annyira lassan fogyok, de valószínű erre már nem lesz szükségem. Sem pedig barátnőre. Egyik "jóakaróm" elérte...
2013. máj. 26. 19:52
272/390 anonim válasza:
na! nyugalom testvér :D látod 1kg-t fogytál :) (3 hét alatt ami VALÓJÁBAN a normális ütem) csak így tovább! bicózz sokat meg néha járj konditerembe (van olyan ami meggátol ebben?)
Egyik "jóakaróm" elérte... Mi történt?? :O
Always look the bright side the life...
273/390 A kérdező kommentje:
Felhasználta a képemet egy undorító kérdéshez. Szánalmas egy figura. De mindegy. Ha holnap még lesz munkám akkor munka után egy nagyobb kört fogok menni :) (A kondiban az ízületeim is meggátolnak, de egy rosszul beforrt törés miatt a jobb csuklóm 5 kg-ot bír csak el. Valószínű még az idén meg is kell műteni.
2013. máj. 26. 21:36
275/390 A kérdező kommentje:
Kiírt egy olyan kérdést, hogy "LÁnyok, kép alapján lepippantanátok?" és belinkelte a képemet. Persze nem azt, amit én küldtem, hanem, hogy még véletlenül se legyen a kezemben a kontroll, letöltötte és feltöltötte a kepfeltoltes.hu-ra. A moderátoroknak 2 órába telt, hogy leszedjék a kérdést. Én csak egy elkeseredett srác vagyok, az összes kérdést azért írtam ki, hogy enyhíteni tudjam a feszültséget. 26 évig folyamatosan elfojtással kezeltem a stresszt. Túl sok volt, felgyülemlett, le kellett vezetnem a keserűségem, hogy a mindennapokban megtarthassam a derűs és optimista arcomat. Mivel a lányokat szeretem, így csak az önutálatba fordulás volt járható út. Elnézést, ha valakit ezzel nagyon megsértettem.
2013. máj. 26. 21:51
276/390 anonim válasza:
Szegény :( ez tényleg szemét dolog volt!
Hallod,még én szégyenlem magam miatta :D Ne törődj vele..a moderátorok már leszedték,akkor meg már minden oké :)
278/390 A kérdező kommentje:
277: Köszönöm kérdésed, most egész jól vagyok :) Kicsit pozitívabban látom most a világot, ennyi :) Azért nincsenek is újabb kérdéseim kitéve az oldalra. :)
2013. máj. 28. 20:20
279/390 anonim válasza:
280/390 anonim válasza:
hát kérdező haver menj előre pozitívan, és ne állj meg a csillagos égig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!