Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy léteznek, és aki mást mond, az nem veszi a fáradságot, hogy körbenézzen. Sokan írják, hogy szerintük nem létezik ronda ember, de gondoljátok meg, hogy mivel a szépség mennyiségi jelleg, így eloszlása Gauss görbét vesz fel. Az vitán felül áll, hogy vannak olyan pasik, akik bőven átlagon felül vannak, és bármilyen nőt megkaphatnak. A görbe másik végén pedig vagyunk mi, ocsmány srácok, akikről valamiért nem is akarnak az emberek tudomást sem venni. Pedig igenis létezünk. És sohasem fogunk kelleni a csajoknak a rondaság miatt. Férfiből ugyanis több van fiatalabb korosztályban. Akkor mégis mi okból írnak olyanokat a kérdésekhez, hogy biztos kelleni fogsz majd valakinek, hiszen ez egyáltalán nem igaz. Csupán ámítás. Én rettenetesen ocsmány vagyok, mert elbánt velem a genetika, de mellette még alacsony is és dagadt. De részvétem a többi sorstársamnak is, akik mind egyedül maradnak. A kérdés, miért nem ismerik be az emberek, hogy tényleg vannak olyan ocsmányságok, aki sosem fog párt találni, még ha meggebednek akkor sem. Miért kell hiú reményeket táplálni beléjük? Hiszen az önbizalom ettől nem fog javulni, főleg, aki eddig csak negatív visszajelzéseket kapott. Ráadásul a belő értékeknek is, mint pl. a kedvesség, intelligencia, humor csak akkor érnek valamit, ha az ember legalább átlagosan néz ki. Akiktől a hányinger kerülgeti a lányokat, azoknál nem.2013. máj. 15. 07:02
261/390 anonim válasza:
"de valamiért még így is szerencsésebb helyzetben vagyok, mint te :) " legszebb álmaidban esetleg, dagi. :P
262/390 A kérdező kommentje:
259-261 :D Gratulálok hozzá, hogy a mondanivalód képes voltál 3 hozzászólásban megfogalmazni. 3 egy soros válaszban . Nem lett volna egyszerűbb 1 db 3 soros hozzászólás? :D Menj és nézz inkább utána, hogy kulturált emberek még akkor sem használják egymásra az olyan szavakat, amikkel te engem illettél. Ne is haragudj, de ilyen típusú válaszokkal, hogy is lehetne téged komolyan venni. :) De tényleg, a hozzászólásaid csak tovább erősítik bennem azt, hogy vannak még nálam is szerencsétlenebb emberek. Talán éppen ez volt a célod?
2013. máj. 25. 19:29
263/390 anonim válasza:
Kérdező,tudnál küldeni privátban egy közelről fotózott,és friss képet?
Nem adom tovább,ne aggódj.
264/390 A kérdező kommentje:
263: Nincs friss fotóm, de akkor majd készítek egyet. A fotó pontos paramétereit írd meg privátban, hogy milyen legyen.
2013. máj. 25. 20:30
265/390 anonim válasza:
Jaj na ne drámázz kérdező! :D Nem vagy olyan ronda és kövér, mint amilyennek beállítottad magad. Átlagos pasas lehetnél, ha megfogadnád a tanácsaimat, amiket írtam. Felesleges itt ostoroznod magad, inkább fogyj le 20-25kg-t, izmosíts azt jól van.
266/390 anonim válasza:
anyud van szerencsétlenebb helyzetbe te szánalmas törpe, nem is érdekel amit mondasz te kretén. (nem érdekel a mondataim helyessége, illetve TE figyelj csak, úgy ÉS olyan MÓDON ÍROK NEKED AHOGY ÉN AKAROK! Érted?) Ha akarom 40 kommentbe írom le amit akarok, érted? Halj meg egyedül nő nélkül te ocsmány kretén. Tudod engem van aki szeret ;) és igen értem el dolgokat az életemben, izmos lettem megtanultam motorozni matekból 5ös vagyok, pedig 2 éve bukdácsoltam... (és aki engem szeret tiszta szívből az nem a rokonom, vagy velem azonos nemű személy de nem is transzi...)
267/390 A kérdező kommentje:
266: Tényleg? Gratulálok hozzá, hogy bevágódtál a szomszédban lakó idős néninél. :D
2013. máj. 26. 13:25
268/390 anonim válasza:
nem vagy vicces te nagy majom. Inkább tennél valamit magadért, de az elmebeteg fejeddel másokba kötsz bele, te nulla! TE SZERENCSÉTLEN!
269/390 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem teszek ;) De azért a helyedben tényleg elolvasnék valamilyen könyvet arról, milyen illetlen dolog embereket a te általad használt szavakkal illetni. Ha ez megerőltető, kérd meg anyukádat, vagy a szomszéd idős nénit, hogy olvassa fel neked :)
2013. máj. 26. 16:45
270/390 anonim válasza:
Na menj a tudod hova ezzel a köcsög amog-oddal... nem azt mondtad h majdnem belehaltál a fogyásodba?(szerintem azért mert rosszul csináltad) és azt, hogy nem akarsz változtatni a külsődön, mert ocsmány vagy ÉS alacsony? JAVÍTS KI HA TÉVEDEK, kérlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!