Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
A lényeg fölött siklottatok át: a kérdező egyáltalán nem randa, egy tök átlag srác, csak szívatja itt a népet.
Illetőleg tagadja, hogy mentális problémái lennének, pedig csak azok vannak. Jah, és az akaratereje a nullához konvergál.
Azért mentek rá a fogyásra, mert ha képes vagy egy ponton elkezdeni változtatni, akkor az sikerélményt hoz (tudniillik, hogy magadnak egyre jobban tetszel - mert nem az a sikerélmény, hogy elmegy veled randizni egy lány), és szépen lassan a többi területet is rendberakod.
Nincs hat éved lefogyni? Minél később kezded el, annál később leszel "normális". Bár nem vagy kövér btw.
Nem mozoghatsz? Úszás? Pilates? Ezek egyike sem terheli az izületeket.
Amúgy én már feladtam. Írtam már a kérdezőnek, hogy normális ember, ha padlóra kerül, felkel és megy tovább. Ő meg a napi 10 "jajj de ronda vagyok" kérdésével csak fetreng a földön és nyüszít, hogy valaki kell neki, akire támaszkodhat. Hát támaszkodj az OTP, re b+ de ne egy nőre.
Anas penelope, hogy én már hogy hiányoltam a leoltásodat. Na, de azért ilyen "kedves" szavak mellett nem lehet reakció nélkül elmenni. Egyrészről, ugyebár én tényleg ronda vagyok, legalábbis élőben. Küldtem képet több embernek is, de volt már, aki szőkének, volt aki vörösnek látta az én barna hajamat. Ha még egy ilyen alapjellemző megítélésében is ekkora tévedések vannak, akkor nagy rá az esély, hogy a rondaság kérdésében is előfordulhatnak ekkora tévedések. Ha viszont ez igaz, akkor talán jobb figyelmen kívül hagyni azokat az adatokat, amiben ekkora szórás tapasztalható. Ez ugyanis a "mérés" pontatlanságára hívja csak fel a figyelmet. Természetesen más, szintén a neten szerzett eredményeket is ilyenkor óvatosabban kell kezelni, mint pl. azt, amikor egy olyan oldalra töltöttem fel képet, ahol pontozni lehetett az adott személyt kép alapján 0-10 között, és az eredményem kb. 500 ember szavazata alapján 0,6 volt. És 2-est nem kaptam senkitől. Szóval, ha a neten szerzett vélemények nem számítanak a pontatlanság miatt, akkor maradnak az élőben szerzett tapasztalatok, amiknél egyöntetűen látszik, hogy rettenetesen ocsmány vagyok.
Mentális problémáim tényleg nincsenek. Talán egy kis szociofóbia, de ez nem akadályoz abban, hogy "csajozzak". Ez ugyanis csak arra vonatkozik, hogy ne akarjak magam köré barátokat, mert úgyis csak elárulnak. (Szintén tapasztalat)
Viszont kedves Anas, netán részleges amnéziában szenvedsz, ugyanis már leírtam, hogy egyszer fogytam 27 kg-ot. Szerinted volt valami pozitív hatása? Nem. Viszont jobban ismerem önmagamat, mint te, és jobban meg tudom ítélni, mit könyvelnék el sikerélménynek és mit nem. Külső szemlélődő számára már elértem olyan dolgokat, amiket más sikerként könyvelne el. Én nem, hiszen csak hoztam azt a minimumot, amit magamtól elvártam. A képességeimet figyelembe véve sem a diploma, sem a jó munkahely, sem a 3 beszélt idegen nyelv számomra nem siker, hanem elvárható minimum. De volt már, hogy semmi előzetes edzés nélkül, hájasan belevágtam egy 50 km feletti teljesítménytúrába, az utolsó tizen valahány km-t már úgy teljesítettem, hogy a cipőimen egy hatalmas lyuk volt a sarkoknál, konkrétan át lehetett látni a cipőn lévő lyukon. De nem adtam fel, megcsináltam. Igaz, hogy utána 3 napig alig tudtam lábra állni, de megcsináltam. Azért mert ezt egyedül is véghez lehet vinni. De hiába az akaraterő, hogyha a párkereséshez nem elég, bármit is csinálok, mert mindegyik csaj azonnal elutasít a külsőm miatt.
Ne, hogy azt hidd, most nem "fogyózom". Már 3 hete alig eszem valamit, és végre lejött az első kg is. Mellette pedig biciklizem és sétálok.
Na jólvan, biciklizzél, hátha elütsz egy szép lányt és feleségül megy hozzád.
Nem vagyok amnéziás, pontosan tudom, hogy egyszer már lefogytál, de nem változott semmi. Ez a mondat van előttem, amikor felkelek, és ez, amikor lefekszem, annyira beleégett az agyamba, mert egetrengető ostobaság.
Most ezt a szavazósdit, meg a ki milyennek lát dolgot hagyjuk. Nem tegnap jöttem le a falvédőről, áttam már igazán ronda pasit, te nem vagy az. Te bemeséled magadnak, ezzel táplálod a depressziót. Mert az jól láthatóan még mindig van.
Egy időre megint elegem van abból, hogy adunk tanácsot, ötleteket, te meg válaszként csak sorolod a kifogásokat, ráadásul ugyanazokat az elcsépelt és ezerszer elmondott kifogásokat. Már én érzem magam kellemetlenül, hogy ezt újra le kell írnom, nem hiszem el, hogy te nem unod kur.vára. Akkor miért terhelsz ezzel még minket is? Ha jó neked így, akkor ne panaszkodj. Ha nem jó, változtass. Változtatni mindig lehet, olyan nincs, hogy nem. Csak olyan van mint te, aki nem is akar. És akkor jön a kifogásaival, hogy úgyis mindegy. Hát akkor b+ halj meg egyedül, rondán, de akkor ne nyüszíts, mert a te választásod volt!
"Az agy képes fejlődni, szóval ne add fel, még te is elérheted az átlagos intelligenciát ;)"
Sértegetsz te barom állat? 17 évesen bizonyosan többet értem el mint azt te szeretnéd, te turha, te.... féreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!