Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
" Pár évtizede még csak elvétve voltak kigyúrt emberek "
Ez de barOm komment. Gabter úgy vagy selejt ahogy vagy! oszt cső :)
Uramisten mondom mégis milyen kérdés már ez, hogy ennyi választ kapott! Elolvastam az egészet és sírva röhögtem! :D
Kedves kérdező! Nem a külsőd miatt nem fogsz magadnak csajt, ezt elhiheted! :D
Elárulom neked, hogy növekedési rendellenességgel küszködök már gyerekkorom óta! Ennek köszönhetően mindössze 142 centi vagyok és kissé aránytalanok a végtagjaim. (Nagyon széles váll, nagy mellkas de rövid karok és lábak.)Ja, és fájnak az izületeim mert baromira meg vannak erőltetve, nekem is van ekcémám, olyannyira hogy gimiben le kellett borotválni a hajamat minden héten mert nem bírtam megmaradni. De addig mentem, amíg elfogadhatóvá nem tettem magam. Van vagy ezerféle krémem amit évszakosan használok blabla. Az én helyzetem ezerszer rosszabb a tiédnél, mégis van barátnőm mert a fejemben többnyire rendben vannak a dolgok, rendben vagyok magammal, nem úgy mint te. Te csak egy átlagos magyar vagy, aki bedepizett a túlsúlytól, ezért elhatalmasodott rajta az ekcéma és még ki tudja milyen más betegség. Mindened meg van, kifejlődött, működik a p-öcsöd a lábad között mégis itt verdítesz meg sajnáltatod magad.
Elárulom neked, hogy minden második ember depressziós, csak van aki jobban viseli. Sőt, még azt is elárulom, hogy el kéne menned neked is dokihoz. Nem kell hogy mások is tudjanak róla.
Nálam köztudott, hogy tolószékbe fogok 20-30 év múlva kerülni. Nem mondom, hogy nem izgat... voltam vele pszichomókusnál és segített, hogy elinduljak az elfogadás útján. Szóval csak fel a fejjel, nyeld le a nyálad és ne itt verjed, hogy te "sejtszinten ronda" vagy mert ettől behányok. Ha nekem sikerült, neked is fog!
DarkTemplar: Pacsi!
Azt viszont kihagytad, hogy a pénzhez és a hatalomhoz olyan családba kell beleszületni, enélkül ugyanaz a szitu, akárcsak a ronda nők esetében.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!