Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Helike: azt tisztázzuk, hogy egy partnerhez nekem külsőleg is vonzódnom kell..És nagyon könnyű po.ázni férfiként, de ha Én teszek, Te is tezsel valamit ;)
A súlyzó járjon a kezedben, ne a szád..
"nagyon könnyű po.ázni férfiként"
Nőként még könnyebb, mert pasi akad még a kevésbé szép nőknek is, de fordítva már nem nagyon.....
"Ja, csak ő csináljon mindent, mi?"
Ezt már párszor gagyarásztam ennél a kérdésnél szerintem: minden csak magadért tegyél. Én is eszerint élek. Többek között azért, mert arról, hogy én hogy nézek ki, tudok tenni. Ha magamnak megfelelek, valószínűleg találok olyat, akinek szintén. De azon, hogy másoknak mi az elvárása én nem tudok változtatni.
A másik felvetésre reagálva: nekem épp, hogy nem jönnek be a kigyúrt pasik, sokkal inkább a vékonyka informatikus-típusok az eseteim.
Penelopé, sajnos Mark Zuckerberg már foglalt!Bocsánat, de nem lehetett kihagyni! :D
Egyébként viccen kívül: ő neked bejönne? Mármint férfiként, nem Facebook-guruként.
Anas: azt hiszem írtam már erről. Állíts fel egy hipotézist, teszteld, és ha nem működik, akkor gondold át újra. Lényegében ezt csinálom. De lényegében már írtam, hogy fogyok, illetve megint próbálkozom, mert hát fogyni nem fogyok annak ellenére, hogy alig eszek valamit, ami miatt már többször kerültem az ájulás szélére, de még így is nagyon-nagyon lassú a folyamat. Persze mellette azért igyekszem mást is sportolni a biciklizésen kívül.
372: Na igen, a lányok döntő többsége is így gondolkodik. És pont ezért nem lesz nekem soha senkim, hiszen a külsőm kizárt, hogy egy lánynak is bejöjjön legalább minimális szinten.
Sőt a többi válaszból meg még az is világosan látszik, hogy a vékony fiúk hiába mondják, hogy rossz nekik, sokkal jobb helyzetben van egy olyan, aki bármit eszik, nem hízik, mert a vékony fiúk is kelendőek. Csak az olyan kövér zsírdisznószerűek maradnak egyedül, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!