Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
EGYSZER MINDENKI ELKEZDTE, és ne mondd, hogy a tapasztalatlanság gátolna!! nő vagyok, tudom, hogy nem kizáró tényező, és nem is értem, miért lenne az. de csak szimplán nem akarsz semmit csinálni.
tudod mit? ha nem akarod, ne csináld. csak ne siránkozz.
Miket szoktál olvasni???
Egyre okosabb vagy + ketyeg a biológiai óra.
"Ügyesség" :D Nálam nem jött be...
"Mi alapján nevezel te engem csalónak?" Kamuzol és kész! NEM érdekelnek már az érveid, a véleményed. Ez mind nem érdekel!
"A kérdés értelmét már régebben kifejtettem. Most lusta vagyok ismételni önmagam -.- " De nagy tag lettél hirtelenjébe :P
332: Csak nem mindegy, hogy normális időben-e 18 éves kor alatt, vagy 26 évesen. De mindegy, ha szerinted van olyan lány, akinek ez bejön, akkor ezen nem fogok akadékoskodni.
333: Nem a szex a fő célom, sőt szinte egyáltalán nem érdekel, főleg mivel nem valószínű, hogy a korosztályomban találnék rá megfelelő lányt.
334: Rengeteg mindent szoktam olvasni, mostanában ehhez a témához kapcsolódóan. És tudom, hogy gyűlik az okosság, de a lányokat ez egy cseppet sem szokta érdekelni.
335: Ha nem érdekel, akkor mit keresel a kérdésnél? :D Amúgy meg szerintem inkább te vagy a kamukirály. Ilyet állítani hogy kamuzok? :D Még viccnek is rossz, nem lenne belőle semmi előnyöm, csak hátrányom.
"Ha nem érdekel, akkor mit keresel a kérdésnél? :D Amúgy meg szerintem inkább te vagy a kamukirály. Ilyet állítani hogy kamuzok? :D Még viccnek is rossz, nem lenne belőle semmi előnyöm, csak hátrányom"
Jó néha nevetni, azokon az ÖNBIZALOMHIÁNYOS, SAJNÁLTATÓ, ÖNMAGADAT mocskoló kommenteken na! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!