Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
"Ha olvastad, amiket írtam, láthatod, hogy ez rám nem igaz, viszont a lányok félnek tőlem :S"
Megnézem, hogy ismerkednél a csajokkal.
Amúgy Anassal egyetértek, de neked komoly önbizalomhiányod van, ezért kellene, hogy férfiasábbá válj a fejben is!!!
Amúgy ezt gondolom a "az arc fontosságáról" (még nemrég jött ki XD) http://www.youtube.com/watch?v=Aj_0loapHUk
A PUA-val menjetek az ezotéria témakörbe....
Nem azt mondom, hogy nem működik a dolog, csak azt, hogy nem mindenkinél.........
És újabb kifogás.
Nem fogyok le, mert legutóbb is majdnem ráment az egészségem.
Nem sportolok a biciklizésen kívül, mert nem bírják az izületeim.
Nem megyek bőrgyógyászhoz, mert rajtam úgyse tud segíteni, voltam már egyszer.
Nem tanulom a PUÁt, mert az nem az olyanoknak való mint én. (félreértés ne essék, ha egyből azt mondanád, hogy baromság, mint én, akkor nem lenne baj, de így ez is csak kifogás.)
Semmi mást nem csinálsz ezzel a kérdéssel, csak a kifogásokat gyártod. Mi meg kezelhetnénk ezeket a kifogásokat - egy ideig próbáltuk is - de már belefáradtunk, mert nincs értelme, menthetetlen vagy. De nem azért, mert ronda vagy. Hanem mert semmilyen tanácsot nem hallasz meg. Még azt az egyszerű tanácsomat sem, hogy legyen célod, elhatározásod, és dolgozz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!