Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek-e valóban ronda fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek-e valóban ronda fiúk?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy léteznek, és aki mást mond, az nem veszi a fáradságot, hogy körbenézzen. Sokan írják, hogy szerintük nem létezik ronda ember, de gondoljátok meg, hogy mivel a szépség mennyiségi jelleg, így eloszlása Gauss görbét vesz fel. Az vitán felül áll, hogy vannak olyan pasik, akik bőven átlagon felül vannak, és bármilyen nőt megkaphatnak. A görbe másik végén pedig vagyunk mi, ocsmány srácok, akikről valamiért nem is akarnak az emberek tudomást sem venni. Pedig igenis létezünk. És sohasem fogunk kelleni a csajoknak a rondaság miatt. Férfiből ugyanis több van fiatalabb korosztályban. Akkor mégis mi okból írnak olyanokat a kérdésekhez, hogy biztos kelleni fogsz majd valakinek, hiszen ez egyáltalán nem igaz. Csupán ámítás. Én rettenetesen ocsmány vagyok, mert elbánt velem a genetika, de mellette még alacsony is és dagadt. De részvétem a többi sorstársamnak is, akik mind egyedül maradnak. A kérdés, miért nem ismerik be az emberek, hogy tényleg vannak olyan ocsmányságok, aki sosem fog párt találni, még ha meggebednek akkor sem. Miért kell hiú reményeket táplálni beléjük? Hiszen az önbizalom ettől nem fog javulni, főleg, aki eddig csak negatív visszajelzéseket kapott. Ráadásul a belő értékeknek is, mint pl. a kedvesség, intelligencia, humor csak akkor érnek valamit, ha az ember legalább átlagosan néz ki. Akiktől a hányinger kerülgeti a lányokat, azoknál nem.

2013. máj. 15. 07:02
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/390 anonim ***** válasza:

Szerintem te sejtszinten vagy ostoba, kedves kérdező.

De nem átkozódom, eléggé elátkoztad már a saját életedet. Én ezennel leléptem! Adio!!!

2013. máj. 21. 09:53
 202/390 A kérdező kommentje:

201: Nem vagyok ostoba, ezt kikérem magamnak. Rettenetesen ocsmány vagyok, legalábbis az életben ezt tapasztalom. Nem vonom kétségbe azok véleményét, akik egy fotó alapján kénytelenek véleményt mondani, és aszerint még talán átlagos vagyok. Ez viszont jelentheti azt is, hogy túl jól sikerült a fotó. Főleg, ha ekkora, szignifikánsan más vélemény tükröződik. De ezzel nem megyek sokra, ha élőben mindenki azt mondja, hogy fertelmesen ronda vagyok, és hogy velem egy lány sem járna.

És igen, az élet engem "elátkozott". Ilyen külsővel nem nagy mellényúlás "átokról" beszélni. De amúgy is, az a tény, hogy 26 évesen még sosem voltam boldog igencsak szánalmas életre vall.

2013. máj. 21. 18:03
 203/390 anonim ***** válasza:

Még az elején elhatároztam magamban,hogy ehhez a kérdéshez egy büdös szót nem írok...de most már engem is keményen felcseszett a papagájduma... "csúnya vagyok,ronda vagyok,nem járnak velem..jajj.." Ide figyelj,kérlek. Én is láttam a képedet,és mondom azt,hogy EGYÁLTALÁN NEM VAGY CSÚNYA! És ha megint azt írod,hogy sajnálatból írom,akkor átnyúlok a képernyőn és a fejedre húzom a szemetest....és az a bőrbetegség sem egyik napról a másikra alakult ki..Amúgy meg nem is látszik a képen.De tudod mit? Küldj privátban egy FRISS fotót,és akkor elmondom a kőkemény véleményemet. És nyugi,nem fogom semmire felhasználni.

Jó lenne végre pontot tenni a végére,mert eskü,hogy nekem lesz pszihomókusra szükségem :D:D:D

2013. máj. 21. 19:12
 204/390 A kérdező kommentje:
bevii: Láttad a képem. Jó, oké, ha ennyien mondjátok, akkor elhiszem, hogy azokon a fotókon, amit küldtem nem nézek ki olyan szörnyen. De ez csak egy fotó -.- Nyilván nem a legidiótább képet küldöm, hanem nyilván a legjobbat. De eddig akivel neten ismerkedtem, ott a fotóküldés után már többé semmit nem akart tőlem a lány, élőben meg egyáltalán nincs esélyem. De elmondom, mi állhat a háttérben: az agy képes előre eldönteni, hogy az adott érzékszervi élményt hogyan értelmezi. legismertebb példája az, amikor ugyanazt az ételt kivitték vendégeknek csak más névvel. Akik a puccosabb nevűt kapták mind finomabbnak érezték ugyanazt az ételt, mint akik egyszerű névvel ették, mert az agyban képződött asszociáció szerint a pucccosab nevű finomabb, így annak is érzi az ember. Lényegében egy módosult érzékszervi befogadás. A képeimnél is előfordulhat (hangsúlyozom, előfordulhat), ez a jelenség.
2013. máj. 21. 19:39
 205/390 anonim ***** válasza:
Áhhh, feladtam. (Megint.) Ostoba vagy, és csak a magad verzióját hajtod. Tök felesleges rád karaktert pazarolni.
2013. máj. 21. 19:55
 206/390 anonim ***** válasza:
nálam anyud fordul elő egy pásztorórára de elég gyakran... Mi ez a faxság? Fogd már fel h nem vagy ocsmány, max. agybeteg de az nagyon! Nem értelmezed amit írunk?
2013. máj. 21. 19:57
 207/390 A kérdező kommentje:
Dehogynem értelmezem, azért csodálkozom is rajta, mert szignifikánsan különbözik a vélemény. Ennek pedig van valami oka...
2013. máj. 21. 20:05
 208/390 anonim ***** válasza:

JÉÉÉ SZIGNIFIKÁNSAN? Nem mondod o.O szerintem ebbe az van, hogy nincs is semmi bajod max. agybetegség, ja meg nem tudtad a rokonok meg a csajok csipkelődéseit kezelni. Egy példa:

-ronda vagy

- sajnálom h ízlésficamod van :P és (innen tovább viszed a beszélgetést)

vagy rokonnál

- ronda vagy

- jó van má tudom h homo vagy nem kell titkolnod :D de nem vagy az esetem.

2013. máj. 21. 20:11
 209/390 anonim ***** válasza:
Én szignifikánsan agyonvernélek, kedves kérdező. Menj pszichológushoz.
2013. máj. 21. 20:13
 210/390 A kérdező kommentje:
209: Megadjam a címem? :D Egyedül úgy sincs sok értelme az életemnek :D
2013. máj. 21. 20:15
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!