Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Szerintem te sejtszinten vagy ostoba, kedves kérdező.
De nem átkozódom, eléggé elátkoztad már a saját életedet. Én ezennel leléptem! Adio!!!
201: Nem vagyok ostoba, ezt kikérem magamnak. Rettenetesen ocsmány vagyok, legalábbis az életben ezt tapasztalom. Nem vonom kétségbe azok véleményét, akik egy fotó alapján kénytelenek véleményt mondani, és aszerint még talán átlagos vagyok. Ez viszont jelentheti azt is, hogy túl jól sikerült a fotó. Főleg, ha ekkora, szignifikánsan más vélemény tükröződik. De ezzel nem megyek sokra, ha élőben mindenki azt mondja, hogy fertelmesen ronda vagyok, és hogy velem egy lány sem járna.
És igen, az élet engem "elátkozott". Ilyen külsővel nem nagy mellényúlás "átokról" beszélni. De amúgy is, az a tény, hogy 26 évesen még sosem voltam boldog igencsak szánalmas életre vall.
Még az elején elhatároztam magamban,hogy ehhez a kérdéshez egy büdös szót nem írok...de most már engem is keményen felcseszett a papagájduma... "csúnya vagyok,ronda vagyok,nem járnak velem..jajj.." Ide figyelj,kérlek. Én is láttam a képedet,és mondom azt,hogy EGYÁLTALÁN NEM VAGY CSÚNYA! És ha megint azt írod,hogy sajnálatból írom,akkor átnyúlok a képernyőn és a fejedre húzom a szemetest....és az a bőrbetegség sem egyik napról a másikra alakult ki..Amúgy meg nem is látszik a képen.De tudod mit? Küldj privátban egy FRISS fotót,és akkor elmondom a kőkemény véleményemet. És nyugi,nem fogom semmire felhasználni.
Jó lenne végre pontot tenni a végére,mert eskü,hogy nekem lesz pszihomókusra szükségem :D:D:D
JÉÉÉ SZIGNIFIKÁNSAN? Nem mondod o.O szerintem ebbe az van, hogy nincs is semmi bajod max. agybetegség, ja meg nem tudtad a rokonok meg a csajok csipkelődéseit kezelni. Egy példa:
-ronda vagy
- sajnálom h ízlésficamod van :P és (innen tovább viszed a beszélgetést)
vagy rokonnál
- ronda vagy
- jó van má tudom h homo vagy nem kell titkolnod :D de nem vagy az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!