Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Na, az előző hozzászóló leírta, ami már az ujjaimban volt, hogy begépeljem. :D
Kedves kérdező, azt hiszed, hogy rendben vagy szellemileg, de nem. Csak egyetlen egyszer kellene elmenned a pszichiáterhez, és az megmondaná, milyen rendszerességgel találkozzatok havonta.
Hidd el, segítene rajtad!!
Azok kedvéért, akik csak az utolsó hozzászólásokat olvassák el, elmondom, hogy a kedves kérdező még a szánalmat sem érdemli, mivel mindenkit csúnyán megvezetett!
Egy hatalmas balekról van szó, aki egy szörnynek látja magát, pedig csak szellemi téren egy Casper...
Köszönöm a számot. Most már én is összeraktam a képet, én is láttam már korábban képet a kérdezőről. És ez is alátámasztja, amit eddig gagyogtam: nem a külsőd miatt nem tetszel a lányoknak, hiszen amíg átlagos srác voltál, akkor se kellettél. A belsőddel, az önértékeléseddel és az önbizalommal vannak gondok, és komolyak. És a pszichológus/pszichiáter ezen tudna segíteni.
Persze te nem akarsz menni hozzá, mert receptre nem tud felírni neked csajt. Hát tényleg nem. Az élet nem ilyen kicseszett egyszerű. Nekem se hullott semmi az ölembe, neked se fog, nyilván Csontinak se. Úgyhogy vagy összeszeded magad, vagy ne panaszkodj, mert magadnak csinálod a problémákat.
"feltehetőleg azért, mert a lelki ok, ami kiváltotta még mindig fenn áll" Lelki ok... menny már a tudod hova... Szerintem csak kamuzol és táncolsz az idegeinken.
JÓ! Leírom amit hallani akarsz, IGEN léteznek valóban ronda "fiúk" ÉS te is az vagy! (Ezt akarod hallani, nem?)
(nem mellesleg nem tudok arról, h néztél ki 3 évvel ezelőtt de IGEN vannak ronda emberek akik javíthatnak a külső megjelenésükön)...
168: Ez, hogy az akkori külsőm alapján jártál volna velem, pusztán vigasztalás. Már megtanultam, hogy ezek általában csak erre vonatkoznak, hogy akkor régen, de most nem. Szóval tipikus sunyi módon megfogalmazott elutasítás, mert szerinted is ocsmány vagyok, ha láttál már rólam képet.
169: Igen, én szoktam beírni a tényeket.
170: Nincsenek pszichés zavaraim, csak rettenetesen ocsmány vagyok.
171: Neked is szól, hogy a pszichémmel alapvetően nincsen semmi probléma. Az, hogy itt így írok magamról az egy feszültséglevezetés, de a való életben ezt nem hangoztatom. (Ugyanis a való életben akadnak rengetegen, akik hangoztatják, mennyire undorító és ocsmány vagyok)
172: Már miért is vezettem meg volna mindenkit? Gyakorlatilag egy szörnyszülött vagyok.
173: Igen, és hogy láttál rólam képet? Én biztosan nem küldtem neked...
174: A psoriasishoz két dolog kell: öröklött hajlam, és valami stresszor, ami a felszínre hozza. Nekem ez az volt, hogy soha nem kellettem még senkinek sem, sőt, egy mosolyt sem kaptam még lányoktól, mert annyira fertelmes vagyok.
175: [link] Nézz körül a fiatalabb korosztályban.
A pszichés zavarról:
Attól, hogy nem hangoztatod, még jelen van. Elfojtod, és ez a legrosszabb fajta. Itt a fórumon magadat adod, a valós gondolataidat, amiből LERÍ, hogy beteg vagy.
Szerintem van benned egy jó adag mártíromság, szeretsz szenvedni és ezt valamilyen módon láttatni a világgal. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy nem fogadod el az ellentétes véleményt, sőt valósággal feldühít, hogy valaki cáfolni próbálja azt, amibe te már belenyugodtál.
Lusta vagy tenni a rondaságod ellen, ezért inkább abban a hitben ringatod magad, hogy nem csinálhatsz semmit. Nem fogyózhatsz, mert egyből tönkre megy az egészséged. (A mostani egészségtelen életmódoddal persze, meg a rengeteg túlsúllyal rendben vagy) A bőrbetegséggel érdekes módon a társadalom igen nagy százaléka tud kezdeni valamit. Az oké, hogy hajlamod van rá blabla... de ha tényleg nem gyógyul, akkor az a lelki állapotod miatt van. --> Tehát irány a pszichiáter. Ha az rendbe tesz lelkileg, utána a gyógyulás is könnyebb lesz, sőt lehet rájössz, hogy fogyókúrázni sem a világ vége.
Én az elmúlt 13 hónapban 30 kilót adtam le. Most van barátom is, eddig nem volt, és boldog vagyok. Te nem leszel az soha, mert saját magadnak teszel keresztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!