Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Hidd el, tök rendben van a külseje.
(Vagyis akkor rendben volt, amikor fotózták.)
Nekem is küldött képet anno. Szerintem sem ocsmány bár már annyira nem emlékszem rá milyen volt, csak arra, hogy egyáltalán nem volt megbotránkoztató.
Erős önértékelési problémái vannak, az tuti, hogy doki kéne neki.
Kedves kérdező. Nem leszek kíméletes, annyira felidegesítettél a mentalitásoddal.
Undorító vagy és szánalmas, nem tudsz mást mondani, csak mindenre az az indok, hogy "ocsmány vagyok és alacsony". Könyörgöm, szedd már össze magad a r.hadt életbe mert kifutok a világból!! Nincs olyan, hogy valaki "sejtszinten ronda"! Vedd már tudomásul a csöppnyi agyaddal, hogy ilyen NEM LÉTEZIK!!!!
1. Tudod azt mondják, az önbizalom és a jó duma egy kicsit "megszépíti" az embert. Persze Adonisz nem is lesz belőle, de ha belegondolsz, sok lány úgy gondolkodik, hogy nem kell neki tökéletes pasi, mert vele nagyobb az esélye, hogy megcsalja őt.
2. Mint már mondtam, nincs olyan, hogy valaki csúnyának, vagy - a te szavaiddal élve - rettentően ocsmánynak születik, maximum igénytelennek. És amúgy is, a szépség relatív.
3. Ha ilyen fontos a szex, ne várd azt, hogy a lányok NEM fogják azt hinni, hogy a külsőd ellenére is erre mész. Ez még inkább rontana az alapból szánalmas belsődön (...)
4. Bőrgyógyász, fogyókúra, NAGYDUMAAAAA. És természetesen A S Z É P S É G R E L A T Í V
5. Ne siránkozz! Ha mégis muszáj, legalább hallgasd meg a tanácsokat, amiket itt írnak, és ne csak mondd a tévhiteidet!!!
6. A S Z É P S É G R E L A T Í V
ismétlem, A SZÉPSÉG RELATÍV, A ROHADT ÉLETBE!!!
180: Igen, egy barátom sincsen, de annak más okai vannak. Mindenki csak azért került közel eddig hozzám, mert ki akart használni, én meg jóhiszeműen hagytam magam. De már nem is akarok barátokat, mert csak kihasználnak, arra meg nem kell.
182: Én sem lepődnék meg, ha soha életemben nem lenne barátnőm, mert annyira ocsmány vagyok. Megismétlem: azért, mert ronda vagyok.
183: Önkioldóról hallottál már? :D
185: Akiknek privátban elküldöm, ők saját felelősségük, hogyha szörnyet halnak, amint meglátnak. Én figyelmeztetek előre mindenkit.
186: Ne forgasd ki a szavaim. Nem tartok senkit sem ribancnak attól még, hogy több pasival volt. Ez alapvetően normális. Viszont én nem tudnék olyan lánnyal lenni. De erre úgy sem fog soha sor kerülni.
188: Igen, tény, hogy a háromnapos ünnepet nem otthon töltöm, hanem kimozdulok -.- Nem tudom honnan a sztereotípia, hogy aki 26 és még szűz, az csak is olyan otthonülő gamer lehet, akit természetes napfény még tán sosem ért...
190: Duma...
191: Bárcsak így lenne, de 1. nincs kivel fogadnom, egyedül vagyok, de nagyon. 2. Sosem tudnék felszedni egy csajt sem a külsőm miatt. Ennyi...
193: Az önértékelésemmel nincs semmi baj. Én is sokáig átlagosnak láttam magam, mindaddig, amíg el nem kezdtem "csajozni". És mivel még csak negatív visszajelzések jöttek, ezért nyilván az a helyes ha a nézőpontunkat a többiekéhez igazítjuk. (Igen, ezt most is tartom, bizonyos dolgokon elgondolkodtam, de attól még mindaddig, amíg élőben nem lesz egy olyan csaj, aki elfogadhatónak tart, addig marad az ocsmány rondaság megfogalmazás)
095: Undorító vagyok... És ki tagadja? :D Tényleg undorító a külsőm :D Az önbizalom az átlagos pasiknak segít, de én messze-messze átlag alatt vagyok. Az, hogy pedig létezniük kell ronda embereknek még a bevezetően kifejtettem, hogy miért. Amúgy a szex nekem kevésbé fontos, mint hiszitek. Szívesen járnék nem szűz lánnyal is, csak lefeküdni nem tudnék vele. Ez biztos furán hangzik, de így van. És a szépség csak egy bizonyos határokon belül relatív., n viszont attól a határtól jó messze vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!