Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Emberek! Végigolvastam mind a 17 oldalt. Senki se mondja, hogy nem vagyok kitartó. :D És neked kedves78%os tesó, annyit tudok mondani, bármit is írtam neked eddig engem KERÜLJ EL! A Fejem visszhangzik a sok süket dumától amit leírtál... Komolyan mondom pszichiátriai eset vagy AZ EMBEREK A FALRA MÁSZNAK TŐLED, pedig ezt úgy mondom, hogy én is pikkelysömörös vagyok, amire amúgy van kenőcs felénk 2-3000ftért a gyógyszertárban (és nem érdekelnek a kifogásaid LE SE ÍRD ŐKET) de belinkelem: [link]
KOMOLYAN, meg koplaltál? Vazze egy diéta NEM itt kezdődik!
163,
Ha kitartóan végigolvastad volna mind a 17 oldalt, és értelmezted volna, tudnád hogy a kérdező helyzete reménytelen. (Legalábbis szerinte)
Könnyebb átugrani mint megkerülni, ha fogyókúrába kezd, rögtön megbetegszik, ha meg sz@rik rá H mit eszik akkor egészségügyileg frankó (Leszámítva azt a bőrbetegséget, amit emberen még nem diagnosztizáltak)
.....
Amúgy egy jó tracket küldök Anasnak meg Csontinak a 17 oldalas győzködésért, megérdemlik :)
Funktasztikus km. Sub Bass Monster- Fanyarország: http://www.youtube.com/watch?v=R76ld-nhWm4
Na, akkor megsúgom nektek Anas, such és mindenki más, aki próbálta ápolgatni ezt a szerencsétlent, hogy én láttam róla képet, igaz 3 évvel ezelőttit, de egy TELJES ÁTLAGOS férfiről van szó. Egyáltalán nem csúnya! Sőt! Igaz, a képen nincs úgy elhízva, mint ahogy most állítja magáról és ott még a bőrbetegsége sem látszódik.
Ja, amúgy de, pszichiátriai eset vagy, kérdező! A pszichésen zavart emberek mindig azt hiszik magukról, hogy rendben vannak agyilag. Te nem vagy rendben.
Igen, egyedül fogsz meghalni, mert öcséééém, nekem nem kellenél ilyen szánalmas belső tulajdonságokkal. Okoskodsz jobbra-balra, azt hiszed jó a szöveged, holott annyira szánalmasan undorító, hogy szavakat nem találok rá.
Figy, én sem vagyok valami nagy szám, nincsenek nagy igényeim, de a képed alapján (amíg nem ismertem meg nagyjából a belsődet) jártam volna veled. Persze, nem a mostani állapotodban, hanem a 3 évvel ezelőtti önmagaddal. Akkor volt egy kis pocakod, de teljesen jó volt, szép a hajad, dús barna, és szimpatikus volt a mosolyod.
Ha azt a szintet eléred mint akkor, már nagy baj nem lehet.
De annyira gáz vagy, hogy csak és kizárólag a depressziódnak és a hozzáállásodnak köszönhető, hogy SOHA nem fogod "megízlelni egy kedves és szép lány csókját".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!