Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek-e valóban ronda fiúk?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy léteznek, és aki mást mond, az nem veszi a fáradságot, hogy körbenézzen. Sokan írják, hogy szerintük nem létezik ronda ember, de gondoljátok meg, hogy mivel a szépség mennyiségi jelleg, így eloszlása Gauss görbét vesz fel. Az vitán felül áll, hogy vannak olyan pasik, akik bőven átlagon felül vannak, és bármilyen nőt megkaphatnak. A görbe másik végén pedig vagyunk mi, ocsmány srácok, akikről valamiért nem is akarnak az emberek tudomást sem venni. Pedig igenis létezünk. És sohasem fogunk kelleni a csajoknak a rondaság miatt. Férfiből ugyanis több van fiatalabb korosztályban. Akkor mégis mi okból írnak olyanokat a kérdésekhez, hogy biztos kelleni fogsz majd valakinek, hiszen ez egyáltalán nem igaz. Csupán ámítás. Én rettenetesen ocsmány vagyok, mert elbánt velem a genetika, de mellette még alacsony is és dagadt. De részvétem a többi sorstársamnak is, akik mind egyedül maradnak. A kérdés, miért nem ismerik be az emberek, hogy tényleg vannak olyan ocsmányságok, aki sosem fog párt találni, még ha meggebednek akkor sem. Miért kell hiú reményeket táplálni beléjük? Hiszen az önbizalom ettől nem fog javulni, főleg, aki eddig csak negatív visszajelzéseket kapott. Ráadásul a belő értékeknek is, mint pl. a kedvesség, intelligencia, humor csak akkor érnek valamit, ha az ember legalább átlagosan néz ki. Akiktől a hányinger kerülgeti a lányokat, azoknál nem.
Nyilván szerinted én élőben is folyton ezeket mondom? :) Hát nagyon tévedsz. Bár ott egyértelműen látszik. :) Amúgy meg van, amit lehetne magamban szeretni, pl. hogy nem vagyok hajlamos a kopaszodásra. Neked ez bejön, de a lányoknak nem. Ezáltal ez egy hasznavehetetlen tulajdonság. Véleményem szerint minden tulajdonságot aszerint kell értékelni, hogy mennyire gátol vagy juttat előre a célok elérésében. Ott van pl. az intelligencia is, meg a rendkívül jó memória. Ennek segítségével különösebb megerőltetés nélkül végeztem el egy amúgy nem olyan könnyű egyetemet. Ez így pozitív. De a csajozás szempontjából az intelligencia hátráltató tényező, ugyanis nem tudom magam elengedni, és folyamatosan a környezetemet elemzem. ráadásul a jó memória is hátrány, hiszen minden negatív dologra emlékszem kristály tisztán.
Nem érted a mennyiségeket, de mindegy. Amíg még nem kellettél senkinek, addig ez érvényes, a sikereid száma 0. Nem volt még ellenpélda. Ellenben ha már valaki járt volna velem, még ha az csak 1 lány is és mondjuk csak 1 hétig, akkor is ott van, hogy mégis akadhat olyan lány, mint ő. Érted mire akarok kilyukadni?
2013. máj. 16. 20:06
152/390 anonim válasza:
Én értem, hogy így szar. Nem volt még olyan nő. Mindenkinek az életében van egy első. Neked még nem jött el. De TE érted, amit hadrikálok? Mert semmi jelét nem mutatod. Azt próbálom gagyarászni, hogy magadért csak TE tehetsz. De te szarsz az egészbe és csak siránkozol.
Az intelligencia pedig egyáltalán nem hátrány a csajoknál. Legalábbis a normálisaknál. A nem normálisak véleményére meg miért is kell adni?
2013. máj. 16. 20:21
153/390 A kérdező kommentje:
Az addig oké, hogy magamért én tehetek valamit, és amit lehet, azt meg is teszem, de nem itt van a kutya elásva, hanem ott, hogy egy kapcsolatot nem lehet egyoldalúan kialakítani. Érted? Hiába akarok és barátnőt, hiába teszek ezért bármit is, ha az adott lány (mindig az aktuális) inkább ellenszenvet érez, mint eddig mindig. Ha egyoldalúan ki lehetne alakítani kapcsolatokat, már rég nem lennék magányos.
2013. máj. 16. 20:29
154/390 anonim válasza:
De mivel úgysem tehetsz érte túl sokat, miért nem foglalkozol inkább magaddal? És most szándékosan nem a külsőre gondolok, hanem a belsődet kéne rendbe tenni.
2013. máj. 16. 20:33
155/390 A kérdező kommentje:
Mert a belsőmmel alapvetően nincsen semmi baj. Régebben sokkal rosszabb volt, de valamennyit változtattam rajta. A belsőn amúgy is könnyű változtatni. De hogy miért a külsővel vagyok elfoglalva? Írtam, hogy egyszer 27 kg-ot fogytam, csak azért, hogy jobban kelljek a lányoknak. (Erre írtam, hogy még az egészségem is ráment), ám e időben nem csak ezt tettem. Minden tőlem telhetőt megtettem. E több, mint 1 évembe került. És a vicc, hogy ezek ellenére a legdurvább visszautasításokat ekkor kaptam. Nem csoda, hogy depressziós lettem, emiatt aztán folyton ettem, amitől rengeteget híztam. (Ja, amikor fogytam, és alig ettem valamit az jár a fejemben, hogy egy lány csókja biztos finomabb még a legjobb ételnél is, így bírtam ki a gyakorlatilag koplalást, így nem csoda, hogy mivel ez nem sikerült, rögtön túlkompenzáltam.) Ráadásul a depresszió elég nagy sokk volt ahhoz, hogy kiváltsa a psoriasist (ennek kialakulásához kell egy lelki megrázkódtatás is), és szerinted miért nem reagál rendesen egy kezelésre sem? Mert a stresszfaktor még mindig jelen van. Szóval mit is nyernék egy randitól? Hm... Erőt, hogy újra fogyózni kezdjek és valószínű a bőrbetegségem is enyhébb, talán tünetileg kezelhető lenne, ha már nem állna fenn ez a stressz-faktor.
2013. máj. 16. 20:41
156/390 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek, de az jól látszik, hogy lelkileg egészen más, talán bizonyos szempontból erősebb vagyok nálad. Én úgy gondolom, hogy ha magamat nem tudom szeretni, akkor más sem fog. Valamiféle belső késztetésem van, hogy mindent meg akarok tudni oldani egyedül is. Félembernek érzem magam, hogy ha ez csak valaki más jelenlétében működhet.
A depresszió megint más kérdés, volt részem abban is. Nekem egyetlen dolog segített, és ezt a pasiktól tanultam. A problémák 98 százalékára megoldás a leszarom-hozzáállás. És bejött. Nem vagyok nádszál, de jól érzem magam a bőrömben, fogyok, sportolok, karriert építek. Pedig lelkileg nálad sokkal mélyebbről indultam. Mindenesetre épp a depresszió az, amin a pszichiáter tudna segíteni, de te persze ezt is elutasítod.
2013. máj. 16. 20:58
157/390 A kérdező kommentje:
Igen, ebben különbözünk. De írtam már, hogy amit egyedül is meg lehet csinálni, azt megcsinálom. Építem a karrierem, 3 nyelven beszélek és hangszeren is játszom. Ezeket egyszerű elérni. Mondjuk úgy, hogy az, hogy nem tudom soha elengedni magam, és hogy jó a memóriám az olyan dolgokban, amit tanulni kell, sikeressé tesz. Pont ezért bosszantó, hogy a lányoknál viszont semmilyen sikert nem tudok felmutatni.
A pszichiáterben meg nem hiszek, mert az csak gyógyszereket ír fel, és amilyen szerencsém volt eddig az orvosokkal, tuti valami MAO-gátlósat. Én jobban hiszek egy jó beszélgetésben, illetve az orbáncfű is elég jó hatású tud lenni. És nem is olyan nehéz felismerni az erdőben járva.
2013. máj. 16. 21:10
158/390 Csonti95 xD válasza:
Ne is tölts fel képet magadról mert aki kíváncsi rád az nem azért nézne meg hogy segíteni tudjon, csakhogy kiröhögjön. Ilyenek az emberek..
2013. máj. 16. 21:52
159/390 A kérdező kommentje:
Azért nem töltök fel képet, mert már egyszer valaki nagyon visszaélt azzal, hogy privátban küldtem neki. Akkor nagyon megégettem magam szóval most inkább tartózkodom tőle.
2013. máj. 16. 22:03
160/390 anonim válasza:
Próbáld meg ezt, nekik élőszóban is kiöntheted a lelked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!