Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg bunko voltam? Tobbi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg bunko voltam? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Szerelmet vallott nekem egy fiu, aki nekem nem tetszik. Es en erre azt valaszoltam, hogy 'Ugye, milyen rossz a viszonzatlan szerelem?'. Ez tenyleg bunkosag? A baratnom szerint az, de kozben nevetett is. En nem bunkosagnak szantam, en nem tartom annak. Mert ha szerintetek is az, akkor bocsanatot kerek a fiutol.

14/L

2013. máj. 6. 23:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mekkora egy érzéketlen pi*csa vagy. Bezzeg ha így koptatott volna le egy fiú aki neked tetszik itt sírna a szád.
2013. máj. 6. 23:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Es nem egy erzekeny srac, egy 'menocsavo', akit konkretan gyulolok. Ha egy erzekenyebb srac mondta volna ezt, szerintem mashogy reagalok. De lehet, hogy azert valaszoltam igy, mert nem kedvelem. Tenyleg csak ugy jott.

Akkor azt mondom, hogy nem bantasnak szantam, ne haragudj.

Koszonom a valaszokat, megegyszer!

2013. máj. 6. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!