Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig is olyan lány voltam aki szeret kiöltözni. Legtöbbször a fiuk miatt. De tényleg olyan fontos? A fiukat érdekli hogy egy lány milyen ruhában van? (ezt 1 pasitol kerdezem)
Szerintem azért annyira nem fontos, nem a húde extra ruháktól lesz lány egy lány. Ha a viselt ruhában nem érzed magad zavartnak és ki mersz menni benne az utcára, akkor jó.
Ehhez kicsit még hozzátartozik a smink is: sok lány ezt is túlzásba viszi, a tizen- és huszonéves lányoknak szerintem felesleges annyit kenniük magukat, a hajfestésről már nem is beszélve. Ha egy barna lány befesti szőkére a haját, semmivel nem fog jobban tetszeni a fiúknak, mindig a természetes hajszín a legjobb, arról nem is beszélve, hogy a sok hajfestés rongálja a hajat.
29/F
Szerintem fontos hogy egy nő csinos legyen, tudjon öltözködni helyhez, alkalomhoz, legyen ízlése. Legyen rendbe a haja és a körme. Én az igénytelen, esetlen, tornacipős nőket ("mert ez a trendi")ki nem állhatom.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!