Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy, hogy nagyon tetszett egy fiú (/lány), de nem szólítottátok le, aztán soha többé nem találkoztatok?
akkor miért töröd rajta magad?
majd jön másik ;)
Nekem olyan fickó is van, akit gyakran látok, de sose lesz belőle semmi, mert ő 37 éves, én meg 20, de egyszerűen ANNNNYIRA szexi, hogy bárhol, bármikor, bárhogy bevállalnám... :D
Amúgy gyakran látok helyes srácokat, akikből semmi nem lesz, mert mindig az jut eszembe, hogy óh, milyen helyes, ennek is biztos csak a szép lányok kellenének, én meg még most csak ki sem vagyok sminkelve perpill...
Szóval csendben csorgatom a nyálam, aztán annyi. :D
20L
Első:
Tudom, de ez a fiú rettentően tetszett. Nem bírom elfelejteni.
Másodiknak:
Köszi a válaszod :)
Persze, hogy volt, mai napig bánom, hogy nem szólítottam meg.
Annak reményében, hogy ezt olvassa, adok személyleírást:
Hosszú, barna hajú, kalapos leányzó volt, a Keleti Pályaudvar pénztáras részénél nagyjából egy hónapja, kicsit több is talán. Aprótestű kutyával és (gondolom) az anyukájával volt. Igazából a kutya jött oda hozzám és megszagolta a lábam, erre egymásra mosolyogtunk. És itt követtem el azt a hibát, hogy nem köszöntem neki, hanem csak továbbmentem... Nem emésztettem akkor magam miatta, de most, hogy eszembe jutott... Ha látnám, megszólítanám és megismerném nagyon szívesen.
20/F
Nekem mondjátok!
Én mindennap így járok a buszozásaim alatt.
HOgy lehet ennyi szép lány ebben az országban?!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!