Mi a véleményed az olyan emberről, aki 23évesen imádja a meséket és legtöbbször mesezenéket hallgat? (lány)
van két gyereke:D
24vagyok és egész nap mesezene megy, mert 2kis gyerekem van(2éves és 8hónapos manók)
Tegnap séta közben szokás hatalmaként elkezdtem énekelni az egyik dalunkat(kér, hogy csak a férjem volt mellettem:D)
Nincs ebben semmi rossz. Inkább mesét nézzen, mint diszkóba járjon, drogozzon vagy minden hétvégén s@ggrészegre igya magát.
A mesezene meg ha dallamos, az fülbemászó, no... És még jobb,mint a lagzilajcsi. De mindkettő jobb, mint a gép"zene"... Lehet, hogy szereti a komolyzenét is akár, vagy a rockzenét, vagy egyszerűbb szép dalokat, ami mondjuk nem mesés. Nem baj.
Én is szeretem a meséket.
Olvasni is, meg nézni is.
Végül is a filmek is mesék, nem?
Csak nem rajz figurák, hanem élő emberek játsszák el a történeteket.
De kitalált dolgok, és sokszor bárgyúbbak, mint a rajzfilmek.
Úgyhogy szerintem ezzel semmi gond!
24/L
Nem vagyunk egyformák.Van aki a mesezenéket szereti,van aki a rockot,van aki operát.Azt hallgatunk ami örömet okoz nekünk,és ez igaz a filmekre is.Én is szeretem a meséket,és ha olyan kedvem van nézem is őket.PL: most a madaraszkár pingvinjeit nézem.Pedig már 38 éves vagyok..
Bár mesezenéket nem hallgatok,de odavagyok a régi 60-as- 70-es évek slágerekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!