Mi a véleményed az olyan emberről, aki 23évesen imádja a meséket és legtöbbször mesezenéket hallgat? (lány)
A meséknél nincsenek jobb dolgok.
Akármikor végig tudom ülni a 6-7 évvel ezelőtti Cartoon Network csatornát egész nap nézve (manapság sajnos sok a szemét rajta), és még ígyis jobban elvagyok, mint a kereskedelmi csatornákon (RTL, TV2 .. mi megy rajta? jóslás, teleshop, szappanopera, hírek, barátokközt meg ez a valóvilág), vagy Discoveryn (értem, hogy sok érdekes dologról beszélnek, de ha az ember fáradt, és kikapcsolódni, pihenni akar, nincs is jobb, mint egy jó kis mese vagy rajzfilm). :)
A mesezenéket..hát..én annyira nem szeretem, de van jónéhány amik le vannak töltve. Szerintem..teljesen normális vagy. Akik szeretik a meséket, azok valamivel játékosabbak és életrevalóbbak, mint a sok besavanyodott ember, akinek a beszédtémája kimerül a munka és a politikán. :)
17/F
"akinek a beszédtémája kimerül a munka és a politikán. :) "
Jaj, de egyetértek!
Uncsi, hogy fiatal huszonéves emberek az élet nehézségén keseregnek, szidják a kormányt, és egyetlen témájuk az, hogy hol dolgozol, és mennyiért.
Ha, pedig azt mondod, hogy az élet szép, csak meg kell találni a szépségét, akkor megkapod, hogy naiv vagy, éretlen, gyerekes, és majd bedarál az élet téged is.
Idegesítő!
Inkább lelkesedjen valaki a mesékért, mint ne lelkesedjen semmiért, és egy kiégett, savanyú, megkeseredett ember legyen 25-26 éves korára.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!