Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan emberről, aki 23évesen imádja a meséket és legtöbbször mesezenéket hallgat? (lány)

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Néha-néha belefér :D Én is imádom a meséket,és a zenéiket is!Viszont mást is megnézek és meghallgatok!
2011. szept. 12. 12:29
 12/22 A kérdező kommentje:
De azt gondolnátok,hogy esetleg gyerekes aki ilyeneket néz és hallgat? Még nem nőtt fel?
2011. szept. 12. 12:30
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Én 28 leszek most. Úgy képzeld el, hogy egész nap a kis hableány betétdalát dúdolgatom, ha a youtubeon vagyok, ott ugyancsak disney mesék zenéit hallgatom. Most mondtam a páromnak, hogy szeretnék egy Ariel barbit, amit felrakhatok a polcra, és időnként levehetem "úsztatni" a levegőben. Szerinted nem vagyok kicsit elborulva??
2011. szept. 12. 12:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Én is nézek más filmeket,természetesen, meg más zenéket is hallgatok,de ez áll hozzám a legközelebb. És van olyan mese,amit már vagy 10-szer láttam pedig nincs gyerekem.:)
2011. szept. 12. 12:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 vagyok, kismama, és mostanában esti progi nálunk a mesenézés. Előszedtem a mesekönyveim, és azokat olvasom újra, jól esik :) Sosem szabad elfelejteni teljesen, milyen gyereknek lenni.
2011. szept. 12. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi alapján nem tudok véleményt mondani egy lányról, ez nem elég hozzá.

Legfeljebb annyit gyanítok, hogy mivel kiírtad ide a kérdést, ezért egy érzékenyebb fajta lehetsz, fontos számodra hogy elfogadjanak, és nem vagy tucatlány...

Ennyi :)

23F

2011. szept. 12. 13:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is aranyos, egyébként én is szeretem a meséket.
2011. szept. 12. 14:21
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
17 éves vagyok, én is szeretem a meséket, bár én inkább főleg a fantasy filmeket, és az animációs filmeket kedvelem. Szerintem semmi gond, ha te ezeket szereted, hidd el sokan vannak még, nincs semmi szégyellni való benne. Amúgyis, a mesék tökjók! :-P
2011. szept. 12. 14:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki mesét néz (de nem gyerek már és gyereke sincs), ez önmagában nem jelenti, hogy gyerekes! Ennyiből nem lehet megállapítani. Teljesen komoly és felelősségteljes ember lehet egyben.

Mondjuk képzelj el egy 2 kisgyerekes anyukát. Mondjuk ő nem hallgat ilyesmit, esetleg berakja a gyerekeknek, hogy nézze. És semmi ilyen cuki színes dolgokért nem rajong. Viszont elvált a férjétől, mert nem tudja megváltoztatni/idomítani. Pont olyan a pasi, mint mikor megismerkedtek, csak akkor még eltűrte neki a rossz tulajdonságait. Azért, hogy feleségül vegye, meglehessen

élete legszebb napja (vagyis habos-babos ruhában végigvonulhasson a rokonok és idegenek szeme láttára, és fizetett fotós dokumentálja a boldogságukat), hogy csináljon neki gyereket, és adja haza a keresetét amit ő fodrászra/kozmetikusra költ... Na de a férfi csak nem változik, és már hiányolja azt a nőt, akit megismert, aki korábban nem problémázott annyit, tehát jön a veszekedés, hiszti, válás. Közben a gyerekek csak díszelegnek az életükben, nem beszélgetnek és játszanak velük. Apuka elüldözve, a nő meg nyugtatótablettákat szed, mert az csillapítja. A gyerekek sírnak, szomorúak, alig várják, hogy felnőjenek és elmenekülhessenek az anyjuk elől. Anyuci közben játssza a külvilágnak a büszke boldog nőt, próbál pótaput szerezni, de ha nem tud barkácsolni, már ordít vele, aztán rájön, hogy két gyerekkel meg annyira nincs nagy választása. közben a gyerekek csak nőnek, hisztis kamaszok lesznek, de nem csoda, ha nem lett velük foglalkozva. És a többi.

Mindenesetre a fenti példában szereplő tipikus mai átlagnő, aki ugye nem hallgat mesezenét, mesét se néz, sokkal de sokkal gyerekesebb és felelőtlenebb, mint az a gyerek és akár társ nélküli 23éves csaj, aki viszont szokott ilyesmit tenni, de másban komolyan gondolkodik.

Fontos tehát a többi körülmény és tulajdonság is....

Érted?

2011. szept. 16. 11:51
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen értem,és köszönöm a válaszod.:)

Komolyabbnak érzem magam mint egy átlagos 23 éves. Sokan gyereknek néznek,mert kívülről tényleg nagyon fiatalnak nézek ki,és mikor elmondtam ismerősöknek/barátoknak,hogy mennyire imádom a meséket és legtöbbször mesezenéket hallgatok egyből jöttek azzal,hogy mert még teljesen gyerek vagyok,elég csak rám nézni.

Egyedül 1 ember állt ki és mondta azt,hogy nem ismernek akkor elég jól,mert nem minden a külső.:)

Kíváncsi voltam,hogy egy ismeretlen ez alapján mit gondol rólam. Köszönöm a válaszokat!:)

2011. szept. 17. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!