Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja a pasikat/ miért elfogadottabb az emberej által, ha a lány keze szőrös - ellentétben a többi testrészével, ami a legtöbbször nem is látszik?
Én inkább azt nem értem, hogy sokaknál a szőrös = nagyonnagyon szőrös, lásd rögtön csubakkákra meg gorillákra asszociálnak, ahelyett, hogy az ostoba fejükkel megpróbálnának rájönni, hogy nem csak a végletek léteznek.
On: Nem vagyok olyan gyenge kis senki, hogy pár szőrszál zavarjon.
Szerintem undorító dolog,én tuti elhánynám magam,szedje le azt is szépen epilátor,gyanta.
Igényesség.
Sziasztok!
Azért a férfiak se várják már el, hogy minden egyes testrészünket szőrtelenítsük. Nekik csak az arcukat kell, a nőknek meg mindenüket? Elég a lábat, hónaljat és az intim részeket, azzal is van elég baj! Azért ne legyetek már kényesek egyes fiúkák! Na pá!
Egy 23 éves szőrös karú nő!
Kedves 12:31-es!
Igazad van!
Kedves férfiak!
Miért gondoljátok, hogy minimum ápoltság a testünk kb 50%-át szőrteleníteni (+ festeni magunkat + szépen lakkozott körmökkel megjelenni stb.)? Ti mennyi időt töltötök el szépségápolással naponta? Kérlek értékeljétek, hogy mennyi mindent megteszünk, hogy tetszünk nektek. Ez nem alap, ez plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!