Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg bunko voltam? Tobbi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg bunko voltam? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Szerelmet vallott nekem egy fiu, aki nekem nem tetszik. Es en erre azt valaszoltam, hogy 'Ugye, milyen rossz a viszonzatlan szerelem?'. Ez tenyleg bunkosag? A baratnom szerint az, de kozben nevetett is. En nem bunkosagnak szantam, en nem tartom annak. Mert ha szerintetek is az, akkor bocsanatot kerek a fiutol.

14/L

2013. máj. 6. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bunkó voltál!
2013. máj. 6. 23:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen az, nem így kellett volna kezelned. Neked hogy esne, ha valaki ezt mondaná?
2013. máj. 6. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:

hát kicsit

ha érzékeny a srác kérj

ha kérges lelkű akkor hagyd

2013. máj. 6. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hááát...a hangsúly is számít,de azért elmondhatnád neki,hogy nem akartál bunkó lenni.
2013. máj. 6. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:
legalább már nem szeret :DDD
2013. máj. 6. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Kicsit nyers voltál. Ha úgy mondod, hogy "Tudom, hogy milyen rossz", mindjárt másképp hat.
2013. máj. 6. 23:21
 7/12 A kérdező kommentje:
O, hat akkor holnap bocsanatot kerek tole, remelem nem bantottam meg nagyon. Egyebkent ezt nem 'nagy poennak szantam, hogy en milyen vicces vagyok', csak ugy reflexbol jott, nem is gondoltam vegig. Koszi a valaszokat! :)
2013. máj. 6. 23:22
 8/12 anonim ***** válasza:

hát elég primitív, így viselkedsz

egyet ne felejts el, ahogy válaszoltál ezt egyszer Te is megkapd, ugye milyen szar lesz

az élet mindig olyat fog produkálni, ami még nem volt

szegény srác, sajnálom N

2013. máj. 6. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
"most mit várjunk egy 14 éves kislánytól?"
2013. máj. 6. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem bunkóság, de ebben a helyzetben kicsit rosszul vehette ki magát, nem eshetett túl jól a srácnak.
2013. máj. 6. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!