Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, tényleg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, tényleg egy lúzer voltam? Ha ti szerettek valakit mennyit fektettek bele?

Figyelt kérdés
Azt hiszem szerelmes belém, vagy nagyon kötődik hozzám. Én is szeretem őt, de nem hiszem, hogy ez szerelem lenne, bár ki tudja. Mostanában sokat gondolok rá és ha sokáig nem beszélünk hiányzik. Azt is utálom ha szomorú. Évek óta ismerjük egymást, de a távolsági okokból csak párszor találkoztam vele. Bevallom őszinten én nem akarom arra költeni egy rakás pénzt, hogy utazgassak. Pedig komolyan mondom, hogy nagyon szívesen lennék vele!! ha nem lenne ilyen lehetetlen! Én úgy vagyok vele, hogy ne gondolkozzunk azon, amit nem kaptunk meg, mert nincs értelme. Amúgy angyali és nagyon fontos nekem! A szívem csücskén hordozom! De nem gondoltam arra, hogy neki kéne irányítani az életemet, úgy mond, hogy miatta kéne például másik iskolát választanom amit kinéztem magamnak, ami jó közeli. Meg azt se akarom, hogy az utazásra költsek. Én csak örülök annak, hogy ha boldog és hogy az ő személyében fel tudok hívni valakit, ha valakire szükségem van. nagyon szeretek vele beszélgetni, és igyekszem a jókedvét megőrizni, hiszen iszonyú kedves és szép! De most szomorú a döntésem miatt, és persze nekem kell bűntudattól szenvednem... Csak azért mert, nem akarok kiköltözni a világ végébe tanulni... Persze most rosszul esik, hogy bánatos és úgy tűnik elcsesztem...
2013. febr. 6. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egy egyszerű helyzet :/ Arra gondoltál, h ha többet találkoznátok, beleszeretnél, és nem éreznéd áldozatnak az utazgatást?
2013. febr. 6. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként az első kapcsolatomnak azért lett vége, mert csak hetente találkoztunk a barátommal, és ő nem bírta ezt. Én szívesen utazgattam hozzá, mert nagyon szerettem. Azóta úgy látom azt a helyzetet, h túl fiatal voltam, jobban tettük, h elengedtük egymást. De ha szereted ezt a lányt, lehet, h megéri megpróbálni.
2013. febr. 6. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem is személyesen, azért igyekezz vele tartani a kapcsolatot, ne veszítsd el teljesen. Idővel kiderülne, hogy visszatalálhattok-e egymáshoz.
2013. febr. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!