Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint 'szánalmas lúzer', aki nem ugorja meg a 'csillagos ég + 1' elvárásaikat?
Hát akik ilyeneket mondanak,azok vagy pénzéhes,külsőséges ribizlik,vagy nincs is pasijuk,csak ilyet szeretnének,de ez nem zárja ki az elsőt!
Hát ne a gyakori ribik megnyilvánulása alapján kezdjél már
kiábrándulni a nőkből!
Te is buta vagy akkor,az én ismeretségi körömben nincsenek ilyen csajok,és nem csak álca,mert teljesen hétköznapi,átlagos pasikkal vannak együtt.....
Állítom hogy ezeket a lányokat,akiknek ekkora az elvárásuk,láthatnánk élőben,nem lennének valami nagy szám!
Nem minden nő ilyen.. Az én "elvárásaim" nem túl magasak egy férfival szemben: legyen normális, jó humorú, értelmes, külsőre meg adjon magára, ne legyen ilyen borostás pattanásos fürdetlen zsíroshajú "kocka".. (am. a kockákkal semmi bajom, általában jó arcok, de aki napi 25 órában tolja a wowot és elhagyja magát, az taszít)
DE! Aki nem jön be nekem, az se szánalmas lúzer, max nekem nem jön be :D (az én szememben max a műmájer páwa alfahímek szánalmasak :D )
19L
Akkor nem tudom.....azért vannak normális,nem álomvilágban élő nők,csak hát őket meg nehéz megtalálni,mert nem reklámozzák agyon magukat,mint ezek a tipikus ribizlik,akik itt pózolnak,ott pózolnak,mindenhol pózolnak,tele van velük a pláza,a facebook!
Nem mindegy hogy hol ismerkedsz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!