Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A luzer pasiknak miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A luzer pasiknak miért ilyen ferdehajlamú az értékrendjük?

Figyelt kérdés

Gondolom más is tapasztalta már, h a töketlen 20 év feletti szűz pasik h gondolkoznak?(főleg itt az oldalon)

"Úristen, ki van festve a körme?

Fent van Facebookon?

Nem otthonülős?

Cigizik?

Divatosan öltözik?

Van fiú barátja?

Fel mer venni magassarkút?

Vannak barátnői?

Volt már életében legalább egyszer diszkóban?

Számít neki a külső?

25 éves és már nem szűz?

Tuti ku.rva!!!!!!!!!!

2012. nov. 17. 02:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
az "Ivott már alkoholt?Úristen!"-t kihagytad. :D
2012. nov. 17. 02:17
 2/25 Beviz Elek ***** válasza:
20 felett szűz? :O
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
nem csak a "lúzerek" látásmódja ez....
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Irigység, degradálás (degradálják, ami nem lehet az övéké, irigylik a többi fiútól), továbbá így is beszólhatnak a csajoknak, elítélhetik őket, ami kapóra jön.

A saját lúzerségük miatt ugyanis rájuk haragszanak.

5/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként komolyan érdekel valakit a lúzer fiúk "értékrendje"?

Nekik is mindegy. Hisz az is meggyőződésük, hogy senkit sem érdekel az értékrendjük.

2012. nov. 17. 02:18
 6/25 anonim ***** válasza:
38%

nagyon szánalmas vagy kérdező. azon túl hogy általánosítasz, jól lehordasz olyan embereket, akik között lehet, nálad ezerszer tiszteletre méltóbbak is vannak. de miért is lúzer aki 20 felett szűz? én jóval 20 felett voltam először igazán szerelmes. hú, mennyi ökörséget összeírtál itt kérdező, nem semmi vagy.

te vagy kérdező ferdehajlamú, ferde agyú és lúzer. kb. úgy lehet minősíteni téged ahogy te minősítesz másokat.

2012. nov. 17. 02:19
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Az tényleg nem gáz, ha valaki 20 felett szűz, akár meggyőződésből, akár más miatt.

A kérdező nem is csak szüzességről írt. Szerintem ő is úgy érti, hogy az a gáz, a lúzerség, amikor itt siránkoznak miatta.

Szóval, nem mások szerint gáz, hanem épp szerintük.

2012. nov. 17. 02:21
 8/25 A kérdező kommentje:
Áhhh első, azt nem mertem már beleírni, mert még a végén kimagyarázzák:D
2012. nov. 17. 02:22
 9/25 Beviz Elek ***** válasza:
50%

"de miért is lúzer aki 20 felett szűz? én jóval 20 felett voltam először igazán szerelmes. hú, "

Nem kötekedésből, de a kamaszkorban az a bizonyos testrész átveszi az uralmat az agy fölött! És hát... Engem nem tántorított el, hogy nem voltam szerelmes.... :D

2012. nov. 17. 02:23
 10/25 anonim ***** válasza:

nem tudom, ki az a szűk látókörű aki bárkit is lúzernek nevez. inkább az a gáz ha vki végigmegy a fél városon. vagy ha egy lányon sokan végigmennek.

csak a szexre és élvezetekre gondolnak szűk látókörű emberek. mi van, ha érzelmek nélkül nem akar, nem is tudna valaki lefeküdni mással? és ha mondjuk 25 éves koráig nem is volt igazán szerelmes? az már lúzer? hát nagyon szűk látókörűek vagytok és szánalmasak, akik így gondolkoztok, hogy el kell veszteni minél hamarabb.

egyébként hülyeség maga a kérdés. vannak, akik facebookon élik az életüket, és vannak, akik nem. ez nem függ össze az egésszel. de a többi felsorolt kérdés is eléggé légbőlkapottnak tűnik.akár szűz, akár nem szűz embert érdekel-e h ki mer felvenni magassarkút, ki nem? engem sosem érdekelt, sem amikor szűz voltam, sem amikor nem.

2012. nov. 17. 02:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!