Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezekből a jelekből mit gondoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekből a jelekből mit gondolnál, hogy tetszel az egyik ismerősödnek vagy nem?

Figyelt kérdés

Egyébként kollégám, de másik csapatban dolgozik, gyakran találkozunk de csak köszönés szintjén vagyunk, még soha nem beszéltünk. Csak mosolygunk egymásra és köszönünk. Mindketten házasok vagyunk.

Egy pár napja találkoztam vele az Auchanban és köszöntünk egymásnak. Ő egyedül, én pedig a férjemmel voltam, noha külön vásároltunk.

Aztán köszönés után elmentem mellette és fordultam be a sorba és oldalról láttam, hogy követ a tekintetével. Nem is foglalkoztam vele, csak mentem tovább, de többször láttam vásárlás közben, hogy megbámul. Én sokszor úgy tettem, mintha nem látnám, de persze láttam. Kb 5x megbámult.

Szerintetek azért csinálta, mert tetszem neki vagy inkább pszichopata?

tegnap 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha férjed van, akkor miért lényeg, hogy tetszel-e neki?
tegnap 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyik sem, ennyiből még semmi sem következik. Ja és osztom az #1-es véleményét, házas vagy de mással akarsz búbolni???
tegnap 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem észt osztást kértem, hanem véleményt. A férjemmel is megbeszéltem, és azt mondja, hogy nem tudja miért volt ilyen, ezért kérdeztem meg itt.

Attól, mert nem tetszik nekem az a férfi, még tudni szeretném, hogy vajon mi lehet az indítéka.

tegnap 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 s szerinted mi innen a távolból akik nem voltunk ott tudjuk mire gondol valaki, mi jár a fejében azzal, hogy "néz"???
tegnap 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez még semmi.
tegnap 18:40
 6/9 A kérdező kommentje:
4# aki nem volt még ilyen szituációban, annak nem kell válaszolnia
tegnap 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Aki még nem volt olyan szituációban, hogy férje van, de mellette azon agyal, hogy a másikat érdekli e, akiről semmit nem tud?? Aki ilyen szituációban van, az maga se tudja a választ. A pasik elég sok seg_et meg szoktak bámulni.
tegnap 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem orult a faxi, sok a krimi a netflixen.. az emberek tenyleg butulnak istenem!! Tipik bolond hazasok vagytok!
ma 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért nézett, mert a kollégája vagy. Lehet az is hogy nem akart egy kasszához állni veletek vagy arra menni ahol te is ott vagy. Én például ezért követem a másikat a tekintetemmel. Elég munkahelyen találkozni a másikkal.
ma 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!