Te mit gondolnál arról, ha egy ismerősöd/barátod ilyenekről beszélne?
Szimpatizálnék vele s együtt lennénk mizantrópok :D Bár én azért szolidabb vagyok, vagyok elég szentimentális és optimista, hogy drukkoljak még az emberiség fennmaradásának is, nemhogy a bolygónak (ez kissé ellentmondásos, nagyon egészségtelen vagyunk a bolygónak).
Kedvelem a mély gondolatokat, ellennénk egy ideig a témával.
Akkor csak nekem furcsa, hogy általánosít:)) Én elhiszem, hogy vannak bajok a világba, és megértem azokat, akik konkrét helyzetekrõl beszélnek, ami valahol/valamikor történt, nem pedig az egész földkerekségrõl egyszerre.
Bár ez biztos jobb, mintha nyálas, rózsaszín buborékban élõ világnézete lenne:)) én is szimpatizálom õt másképp, nem kell szeresse a világot, csak fura mikor emberiség pusztulásról beszél.
Kicsit tele csizmája a világgal-álszentséggel s olyan emberekkel.
Neki környezetváltozás kell minden téren.
Én is hasonló vagyok, csak én nem a világot teszem felelőssé a magányom miatt, hanem saját magam. Sokaknak sikerül kialakítania barátságot körülöttem, csak nekem nem. Ilyenkor a hiba nem másokban vagy a világban keresendő. Nem a világot kellene megváltoztatni (pedig biztosan lenne mit), hanem engem. Akkor már változatlan világ mellett is élhetném a hétköznapi, átlagos emberek életét, amire vágyom.
Én a miért nincs barátnőm, miért nincsenek barátaim, nem rossz, hogy még a szüleimnél lakom kérdésekre tudok a leggyakrabban, egyébként pedig agyi szintemhez mérten bármiről lelkizős kedvtől függően egész hosszú gondolatmenetekben válaszolni. Magában úgy ritkán szoktam elkezdeni mindent és mindenkit szidni, mert senki sem szereti állandóan a másik ember panaszkodását hallgatni.
Másképp értelmes embernek tartom, de nekem mindig fura ha valaki a személyes problémái miatt "az egész világot utálja". Azt meg értem, hogy sok embert utál, akik becsapták.
#4 nem régiben költözött el, mégsem boldogabb, panaszolta hogy "ebben az országban sem érzi jól magát, abban sem":))
# 7
Persze, mert még nem minden téren változtatott.
Tehát, hozzáállásán is kell a tevékenységekben és emberekhez...egy más szemlélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!