Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A luzer pasiknak miért ilyen ferdehajlamú az értékrendjük?
Gondolom más is tapasztalta már, h a töketlen 20 év feletti szűz pasik h gondolkoznak?(főleg itt az oldalon)
"Úristen, ki van festve a körme?
Fent van Facebookon?
Nem otthonülős?
Cigizik?
Divatosan öltözik?
Van fiú barátja?
Fel mer venni magassarkút?
Vannak barátnői?
Volt már életében legalább egyszer diszkóban?
Számít neki a külső?
25 éves és már nem szűz?
Tuti ku.rva!!!!!!!!!!
És miért is lúzer egy pasi?
Mert nem kavar egyszerre 20 csajjal?
Mert nincs tele tetoválással,nincs 200 kg zselé a hajában hanem átlagos frizurája van?
Mert 20 évesen inkább marad szűz de akkor se megy el ku*vához mivel van erkölcse?
Mert nem veri a nőket?
Mert nincs idióta szövege amire a hülye nők buknak?
Mert hűséges aki sose csalja meg a párját?
Mert tud szeretni egy nőt és nem csak gumibabának használni?
Mert rendes,jó lelkű?
Ha tényleg ez a luzer pasi akkor akasszátok fel magatokat,érdekes módon nem azok a luzer pasik akik verik a nőket,be vannak drogozva minden hétvégén és semmit nem dolgoznak,hanem azok a luzer pasik akik a külsejük miatt nem tudnak nőt szerezni?Húúúú de nagy bűn na én ezért gyűlölöm a nőket és ezért tekintem őket egy külön állatfajnak
Nem. Rengeteg pasit ismerek, aki nem olyan, mint a felsoroltak. És egyáltalán nem lúzer.
Tudod mitől lúzer?
Attól, hogy úgy viszonyul magához, mint te.
Ettől:
"akasszátok fel magatokat,érdekes módon nem azok a luzer pasik akik verik a nőket,be vannak drogozva minden hétvégén és semmit nem dolgoznak,hanem azok a luzer pasik akik a külsejük miatt nem tudnak nőt szerezni?Húúúú de nagy bűn na én ezért gyűlölöm a nőket és ezért tekintem őket egy külön állatfajnak"
Én nem tekintenélek lúzernek.
Még akkor se, ha nem tudsz nőt szerezni. Sok egyedülálló, békés, önmagát elfogadó férfit ismerek, beszélgetni is szoktam velük. Műveltek, megtalálták az élet más örömeit, szépségeit. Munkájukban, alkotásban, vagy abban, amiben. Nem lúzer még attól sem valaki, ha csúnya és nem kell a nőknek.
Láthatólag te akadsz ki ezen és tekinted magad annak.
Hát miért ne értsünk veled egyet?
Egyedül attól vagytok lúzerek, hogy itt nyafogtok napi 24 órában és gyávaságból, gyengeségből nőgyűlölők lesztek.
"érdekes módon nem azok a luzer pasik akik verik a nőket,be vannak drogozva minden hétvégén és semmit nem dolgoznak"
Egyébként meg, ők a legnagyobb lúzerek, legalábbis hosszú távon. Míg fiatalok, helyesek, alkalmi kapcsolatra használják őket a nők.
De miután szétdrogozták magukat, tönkrementek, nem kellenek már a kutyának sem. Általában nem lesz senkijük és semmijük, nem hogy családjuk.
Valami lepusztult bérlakásban tengődnek, meghíznak és kivénhedt alkeszekké válnak, később talán hajléktalanná is. Így lehet pár jó évért elcseszni egy egész életet.
A fiatal csajoknak meg, akiknek izgalmas volt egy ideig a vad élet, vagy be akartak törni egy ilyet, később megjön az eszük és hagyják a fenébe őket.
"Rengeteg pasit ismerek, aki nem olyan, mint a felsoroltak"
Azért túlzásokba ne essünk,pasikból sincs sok normális
"Tudod mitől lúzer?
Attól, hogy úgy viszonyul magához, mint te"
Ezt nem igazán értem.Tehát azárt vagyok luzer mert az igazat mondom?
"Nem lúzer még attól sem valaki, ha csúnya és nem kell a nőknek"
Pedig az emberek többsége szerint az ilyen pasi luzer
"Láthatólag te akadsz ki ezen és tekinted magad annak"
Nyilvánvalóan hogy kiakadok amikor a retardált emberek a normális pasikat luzerezik le
"Egyedül attól vagytok lúzerek, hogy itt nyafogtok napi 24 órában és gyávaságból, gyengeségből nőgyűlölők lesztek"
Te összekeversz valakivel.Én nem az a srác vagyok aki egész nap itt panaszkodik a gyakorin a nők miatt,mellesleg ez nem nyafogás,csak vélemény kinyilvánítás,már beletörődtem régen a dolgokba
"A fiatal csajoknak meg, akiknek izgalmas volt egy ideig a vad élet, vagy be akartak törni egy ilyet, később megjön az eszük és hagyják a fenébe őket"
Igen,erről nekem is volt annak idején egy teóriám,de ma már nem hiszek ezekben
"Ezt nem igazán értem.Tehát azárt vagyok luzer mert az igazat mondom?"
Ezt úgy értettem, hogy te magad teheted magad lúzerré, legalábbis az én értelmezésemben. Azzal, ha elfogadod, hogy az vagy, sőt, még teszel is rá egy lapáttal. Attól nem feltétlenül leszel lúzer, hogy mások annak néznek.
Ha beletörődtél, hogy nem kellesz a nőknek, az is lehet többféle. Lehet egy békés elfogadás, amely ezzel együtt nyitott hozzáállású marad. Lehet egy kudarckerülésből fakadó dolog. Nőgyűlölettel keverve. Ez olyasmi, mint a róka és a szőlő esete. Bebeszéled magadnak, hogy nem is kellenek a nők, nem méltók rád, közben őket hibáztatod.
Ha nem te panaszkodsz folyton, az már jó, mivel nem sajnálod és sajnáltatod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!