Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! A volt pasim azt mondta hogy utálta hogy annyira 'torkos' voltam. Most velem van a baj mert azt hittem szeretitek ha egy csaj mélytorkú? Tényleg nem vagytok oda érte? 19/L
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 23:00
1/15 anonim válasza:
Ha a barátod kis mérettel rendelkezett, lehet kínos volt neki, sőt fájdalmat okoztál neki. A többség szereti. Köztük én is. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ügyesen tudja csinálni. De ha ennyi esze van, hogy nem szólt...Vessen magára. Szerintem csak álok ez az egész.
2/15 anonim válasza:
Ő nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.
3/15 anonim válasza:
nemtudom eddig bárkivel voltam szerette... akinél nem fért be az egész még nyomta is volna le a fejem.
biztos kifogtál épp egy ilyen finnyást aki nem tudja mi a jó :D
vagy kicsit megfogaztad, öntudatlanul (:
4/15 anonim válasza:
valóban fájdalmas, lehet hogy ezt megúnta
5/15 anonim válasza:
Én is szeretem de sosem kérek meg egy láynt sem hogy csinálja nekem. mivel ez az "ö biznisze" ezért ö tudja, hogy neki mi a jo :) Én nekem meg tökmindegy mit alkott "lent" akkro is jo :)
6/15 A kérdező kommentje:
Pedig amig együtt voltunk soha nem panaszkodott, élvezte.
2013. febr. 17. 23:09
7/15 anonim válasza:
szegény torkos :S az enyémet beveheted tokáig ha ez vigasztal..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8/15 anonim válasza:
Vele van a baj, hogy akkor nem tudta kinyitni a száját és elmondani, hogy mit élvez. Balf@sz! Még jó, hogy már csak az exed! :)
9/15 anonim válasza:
Tízmillió pasiból csak egy van aki nem imádja, te pont kifogtad. Gyere hozzám, én imádni foglak, számomra ez a csúcs, a nő aki rendszeresen hajlandó leszopni és még le is torkol, na az a nő szó szerint bármit kérhet tőlem. Szeretlek <3
10/15 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy létezik olyan pasi, aki ezt ne élvezné. Szerintem azért mondta ezt a volt pasid, mert gyökér és mindenképpen valami rosszat akart rád mondani. Mindegy, ne add fel ezt a jó szokásodat, jól írta az előző, ha egy férfit ügyesen, rendesen és rendszeresen leszopsz és le is nyeled, akkor bármit megtehetsz. Tapasztalat. Exem még a szakításunk után is mondta, hogy bár a mostani csaja is úgy "kezelgetné" ahogy én. Leszopja ugyan, de semmi élet nincs benne, és köpköd is. De hát bebukta, mert már mást "kezelgetek":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!