Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy vagytok awal, ha "a csaj" ír rátok? Szeretitek? Mit gondoltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Bocs ha nem jó kategóriába raktam.2013. jan. 28. 21:01
4/9 aszomszedneni válasza:
mint, a mákos tésztával. . .
5/9 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: nem, nem rád gondoltam, h irok.
3. válaszoló: avval, hogy vagy avval, ha a csaj rádír?
2013. jan. 28. 21:10
6/9 anonim válasza:
Én örülök neki mert az általában azt jelenti, hogy valamilyen szinten érdeklem, és ez mindenképpen jó :)
7/9 anonim válasza:
Amúgy meg nem avval, hanem azzal!
Mellesleg valaki szereti és meglepő lesz, de olyan is van, aki nem!
Írj rá, egy próbát megér...
8/9 A kérdező kommentje:
igen okés ráírtam persze. Csak kíváncsi voltam, h ti hogy vagytok ezzel
És köszönöm szépen, h kijavítottál! Tényleg, szeretem ha kijavítják a helyesírási hibáimat :)
Amúgy még: oké, h szeretitek, ha olyan csaj ír rá, aki bejön neki. De én ezt nem tudom, h bejövök-e neki vagy sem...
2013. jan. 28. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!