Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti azt szeretitek, ha egy csaj leszop?
Figyelt kérdés
Mindegyiktek vágyik rá?Jo érzés az nektek?és ,ha minden alkalommal elmarad,arrol mi a vélemenyetek?2011. szept. 21. 00:12
1/16 anonim válasza:
Nekem ez hozzá tartozik a nemi életemhez...
De nem mindig sznak le ...valamikor Én dugom meg a csajok száját.
Ha a csaj jól csinálja akkor jó érzés(kevés lány tudja jól a dolgát)
Ha minden alkalommal elmarad akkor lehet hogy más irányba figyelnék...Ha valaki szeret és tudja hogy szeretem és szereti is csinálni akkor semmi probléma nem állhat fenn hogy kimaradjon
2/16 anonim válasza:
Igen! Minden fiú vágyik... De a "leszop" nem egyezik a szex közbeni szopogatással.
3/16 MolotovPunk válasza:
Egyik kedvencem az,ha egy csaj furulyázik :)
24/F
4/16 anonim válasza:
igen a helyes szóhasználat inkább legyen a kényeztetés... :)
5/16 anonim válasza:
igen,
a pasik 99,99 százaléka szereti a szaxit, erre magadtól is rájöhettél volna
6/16 anonim válasza:
Szerintem nincs fiú aki ne szeretné. És igen, jó érzés! Ha sokszor elmarad az már gond.
7/16 anonim válasza:
Ha sokszor elmarad, előbb-utóbb keresnék olyat, akinél nem marad el :P Túl nagy a választék és túl rövid az élet egy ilyen jó dolgot kihagyni.
8/16 anonim válasza:
ma 08:09 Tévedsz
Én kimondottan utálom.
22/f
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor nevezzük kényeztetésnek,vagy furulyázásnak ahogy tetszik.Elnézést,hogy kissé csunyán fogalmaztam.
Köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 22. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!