Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon tróger voltam?
Hát úgy kezdődött az egész hogy elmentünk a barátnőmmel bulizni... megláttam egy csaj, atom jó nő volt.. odamentem beszélgettünk elvoltunk egyszer csak odajön barátnőm nagy mérgesen( nem tudom mi baj volt még akkor) hogy menjek ki..
mondom : " nem takarodsz?!" erre elment.. ottmaradtam a másik lánnyal már látszott hogy lesz valami erre megjelent a barátnőm hogy micsoda ilyen meg olyan..blabla...bla aztán mondtam neki hogy ne izgulj ha hazamegyek oda adom egy kicsit .Azóta nem veszi fel, az apja azt mondta hogy takarodjak onnan ...:S
most mit csináljak? ennyire súlyos volt?
Jah.
De mit akartál neki odaadni?
Ilyet mondtál a barátnődnek,hogy "nem takarodsz?!" ? Igen ennyire súlyos. Így nővel nem beszélhetsz,nem még a saját,gondolom volt barátnőddel.
De amúgy milyen kultúráltan tálalod.. nagy tróger voltam? pff-.-
Persze, a csajod már előtted kiszúrta magának a pipit, te meg lenyúlod előtte. Partiba kellett volna vágni, és akkor mindenki boldog.
Ha az apja pattog, legközelebb dugd meg őt is!
Szerintem kamu,de ha mégsem akkor te nem tróger voltál hanem egy patkány! :S
A barátnőd meg nem tudom hogy is állhatót veled egyáltalán szóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!