Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Skorpió pasimat megcsaltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skorpió pasimat megcsaltam. Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés
Részletek lentebb!

2013. márc. 21. 11:41
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

46/ Azért nem mert egy műbroki nem fog engem szeretgetni, ölelgetni, csókolni, vagy puszilni. Nem fog támogatni amikor szükségem lenne rá, hacsak nem mankóként használom vagy a hóban fékező rúdként. Nem fogom tudni vele megbeszélni a problémáimat. Ha lefekszem az ágyba fáradtan nem fog ölelni. Ezért :(

Kevés volt hogy hetente alig beszélhettünk :( Akkor kevés. Most az is nagyon boldoggá tesz ha hetente 5 percet szán rám :(

2013. márc. 21. 13:56
 52/60 A kérdező kommentje:

49, nem nem csak egy [-ra vágytam, hanem hogy a problémimat meg tudjam beszélni, kedves legyen hozzám valaki, szeressen, érezzem, hogy szeret.

Egyébként igazad van, ha akarta volna azt csinálta volna. Ha akarta volna megpofozott volna. Azt hiszem el is fogadtam volna, hogy megpofoz, főleg ha most együtt lehetnénk.

De szeret, ő maga mondta legutóbb, hogy még szeret. De ennyi. Semmi olyat, hogy beszélgessünk vagy valami.

2013. márc. 21. 13:59
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el! Egy skorpió sosem felejt,és Te sem akarod életed végéig hallgatni tőle a "Józsit" hogy azzal milyen volt...

MERT AZT GARANTÁLOM HOGY MINDEN NAP MEG FOGJA EMLÍTENI MÍG ÉLSZ!

Megaláztad, nem tisztelted, felejtsd el!!! És ezt úgy mondom neked hogy én is csaltam meg skorpió pasit/és skorpió nő vagyok/,és bár a szitu más volt, de ő bosszút állt rajtam,keményen.

Ha már egyszer elveszik a bizalom azt vissza adni sajnos nem lehet többet, bárki bármit is mond.Hiába szeret még téged,keresni fog mást akivel tud felejteni,és ez így is van rendjén.

Hagyd békén, aljas voltál, sosem bocsát meg. Sajnálom.

2013. márc. 21. 14:48
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Amiért nem hinném, hogy meg fog bocsátani, az egyrészt maga a megcsalás, másrészt meg hogy egy hónapig nem bírtad ki, hogy valaki ne... "szeretgessen"... amíg nincs itthon a barátod.

Mi lesz, ha valamelyikőtöknek olyan munkája lesz, hogy három, vagy hat hónapra kell kimennie külföldre és nem jöhet haza minden héten? Hányan fognak megszeretgetni addig, mert nem bírsz magaddal?

Akár sikerül visszaszerezni a barátod, akár nem, fogadj meg egy tanácsot: nőj fel! Vedd észre, hogy felnőtt nő vagy és nem cuki kisbaba, aki sír, ha nincs aki megszeretgesse! Aztán viselkedj is felelősségteljes felnőtt emberként, nem hisztis királylányként, aki bármit megtehet kényére kedvére olyan áron is, hogy másokat lelkileg tönkretesz.

34/N

2013. márc. 21. 15:04
 55/60 A kérdező kommentje:

54 Tanultam a hibámból, majd edzek rá. Nem akarom mégegyszer elkövetni. Nagyon szar érzés, hogy nem szerethetem, és Ő sem engem.

Mindenképpen meg akarom próbálni. Nagyon szeretném. Akkor is ha sokat szenvedek majd miatta. Hajlandó vagyok megadni amit csak kér.

2013. márc. 21. 15:51
 56/60 anonim ***** válasza:

Ezzel egy kicsit el vagy késve. Gondolom ő azt kérte volna hogy bírj ki 1 hónapot szex nélkül. Ezt elcseszted. Innen már nem fog tőled kérni semmit. úgysem tudsz visszautazni az időben és meg nem történté tenni, akármennyire is szeretnéd.

Itt van durván 45 komment és mindegyik ellened szól. Vedd észre magad. Ez elbuktad. Lépj tovább, tetszik vagy sem, saját magad alól rántottad ki a talajt, most meg nyújtod a kezed hogy szedjen fel.

2013. márc. 21. 19:33
 57/60 2122 ***** válasza:

"Szerintem akár ő is eljöhetett volna bármikor hozzám. De nem jött (nem tudom miért). "

én utaztam nemrég németben vonattal. 260 km volt 42 euro. mondjuk nem mondtad hol voltál ,de itthoni fizetéssel még a pécs pest távolság is gcisokba kerül.

én megbocsátanék neked ellentétben a többiekkel viszont cserébe elvárnám h sggbenyomhassam. Majd megtudod te is h mennyire fáj az ha fáj vmi.

2013. márc. 21. 20:45
 58/60 anonim ***** válasza:
Nem erdemled meg Ot!
2013. márc. 21. 22:39
 59/60 anonim ***** válasza:
húha, skorpió? nem csíp? :D
2013. márc. 22. 22:06
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem állok neki elolvasni mindenki kommentjét, úgyhogy bocsánat, ha már más is mondta:

1. lényegtelen, hogy skorpió

2. Nagyon csúnyán megcsaltad és őszintén szólva undorítónak tartom, hogy a szexen keresztül próbáltad meg visszacsalogatni magadhoz. Az őszinte megbánás nem így működik.

3. ha most összejönnétek, folyton ezen menne a kattogás, hogy megbízhat-e benned és hogy ő ezek után hogyan viselkedjen veled szemben.

Engedd el, ne jöjj össze más pasival, kicsit szenvedj és érezd át, hogy mit tettél vele. Aztán szépen kezdj el újra randizni és keress új férfiakat. Ez a vonat már elment.

Ha esetleg 1-2 év múlva, vagy később még találkoztok és még mindig van valami, esetleg meg lehet próbálni. De nem hiszem, hogy te addig ne jönnél össze már rég más pasikkal. Ha nincs igazam és addig vársz rá, akkor talán kiérdemelheted újra.

2013. márc. 23. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!