Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Skorpió pasimat megcsaltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skorpió pasimat megcsaltam. Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés
Részletek lentebb!

2013. márc. 21. 11:41
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

39/ Ezt tudom. És már tudom, hogy mit érez. Akkor, abban a pillanatban nem ez volt a fejemben.

Én megelégednék azzal, ha csak kevéssé is, de bízna bennem. És remélem, hogy kezdi érteni, hogy nem kaptam meg amire szükségem volt.

2013. márc. 21. 12:44
 42/60 A kérdező kommentje:
Ja és igen, akkor nem bírtam ki, azóta fejlődöm, próbálom kibírni, miatta, mert szeretném ha újra együtt lennénk.
2013. márc. 21. 12:46
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

A probléma az hogy ez nem egy ostoba hiba. Ostoba hiba ha visszarakod a hűtőbe az üres tejes dobozt a pasid meg nekiáll a palacsintának. Vagy ha félrenyomsz a számológépen és rossz eredményt írsz le.

Ez kérlek hatalmas baklövés, és ilyen-t normális esetben egyszer követhet el az ember, mert utána megvan a következménye, ahogy ez most látszik is.

Nekem, meg itt mindenkinek magyarázhatod mennyire szereted, egyszerűen a "hibád" után ez a szó elvesztette a jelentését. Ha tényleg szeretsz valakit soha nem hozod ilyen helyzetbe, mert borzalmas. Amikor ő itthon vár rád, nem gondol semmi rossza, alig várja hogy hazaérj, aztán jön a pofon. Pontosan tudom milyen érzés és nem kívánom senkinek. Hidd el, ha vissza is fogadna, soha nem érezné már ugyanazt irántad.

Ha tényleg az a fontos neked hogy neki jó legyen, akkor ne próbáld visszaszerezni.

28 és 35 voltam

44/60 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint Te meg halak csillagjegy vagy? mert te is erősen mutatod a jeleket.... : DDDDDDD

nos?????

45/60 A kérdező kommentje:
44/ Nem. Nem halak.
2013. márc. 21. 12:48
 46/60 anonim ***** válasza:

"eljöhetett volna hozzám." na nehogy már még neked álljon feljebb kedves kérdező :D

mértnem vettél magadnak egy mübrokit

2013. márc. 21. 12:54
 47/60 anonim ***** válasza:

Akkor meg ikrek...

De, látod? Ennyit számít a horoszkóp és a csillagjegy. : D

2013. márc. 21. 12:55
 48/60 anonim ***** válasza:
39-es vagyok. Nem hiszem hogy kezdené megérteni, vagy hogy egyáltalán ez így ebben a formában eszébe jut. Nem tudom hogy az 1 hónap különlét melyik részében történt a dolog, de mondjuk ha a közepén, akkor csak két hetet kellett volna várnod. Csak két hetet, az semmi. Még egy férfi is kibírja. Mi az a kis idő ahhoz az 5 hónaphoz képest mióta külön vagytok. Vagy ha végleg vége, akkor ahhoz az örökkévalósághoz képest, ami rád vár nélküle. Sajnálom szegény srácot, el tudom képzelni mennyire szar lehet most neki. Hogy mérhetetlenül szeret, de közben tudja hogy ez nem megbocsátható. Valahol sajnállak téged is, de téged amiatt hogy így kell megtanulnod a leckét. Hogy nem tehetsz meg ilyet valakivel aki a másik feled. Remélhetőleg ha majd egyszer megint lesz valaki akit ennyire szeretsz és ő is viszont szeret, akkor őt nem fogod megcsalni és akkor talán egy kicsit értelmet nyer a tetted.
2013. márc. 21. 12:56
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

Akarod, akarod, akarod!

Akartal egy kapcsolatot, ahol a pasi a tenyeren hordoz, megkaptad.

Akartal egy masik f@szt, egkaptad.

Most meg vissza akarod kapni az elsot.

Ha akarta volna, apad szemebe vagja, hogy a draga kicsi lanya elribanckodta a tokeletes kapcsolatat.

Ha akarta volna, megdug es hazazavar, mikor felkinalkoztal.

Ideje lenne felnonod hercegno!

2013. márc. 21. 13:09
 50/60 anonim ***** válasza:
mert milyenek a halak?? oszd már meg légyszi velem is!:P egy halak lány
2013. márc. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!