Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió pasimat megcsaltam. Hogyan szerezhetném vissza?
39/ Ezt tudom. És már tudom, hogy mit érez. Akkor, abban a pillanatban nem ez volt a fejemben.
Én megelégednék azzal, ha csak kevéssé is, de bízna bennem. És remélem, hogy kezdi érteni, hogy nem kaptam meg amire szükségem volt.
A probléma az hogy ez nem egy ostoba hiba. Ostoba hiba ha visszarakod a hűtőbe az üres tejes dobozt a pasid meg nekiáll a palacsintának. Vagy ha félrenyomsz a számológépen és rossz eredményt írsz le.
Ez kérlek hatalmas baklövés, és ilyen-t normális esetben egyszer követhet el az ember, mert utána megvan a következménye, ahogy ez most látszik is.
Nekem, meg itt mindenkinek magyarázhatod mennyire szereted, egyszerűen a "hibád" után ez a szó elvesztette a jelentését. Ha tényleg szeretsz valakit soha nem hozod ilyen helyzetbe, mert borzalmas. Amikor ő itthon vár rád, nem gondol semmi rossza, alig várja hogy hazaérj, aztán jön a pofon. Pontosan tudom milyen érzés és nem kívánom senkinek. Hidd el, ha vissza is fogadna, soha nem érezné már ugyanazt irántad.
Ha tényleg az a fontos neked hogy neki jó legyen, akkor ne próbáld visszaszerezni.
28 és 35 voltam
Akkor ezek szerint Te meg halak csillagjegy vagy? mert te is erősen mutatod a jeleket.... : DDDDDDD
nos?????
"eljöhetett volna hozzám." na nehogy már még neked álljon feljebb kedves kérdező :D
mértnem vettél magadnak egy mübrokit
Akkor meg ikrek...
De, látod? Ennyit számít a horoszkóp és a csillagjegy. : D
Akarod, akarod, akarod!
Akartal egy kapcsolatot, ahol a pasi a tenyeren hordoz, megkaptad.
Akartal egy masik f@szt, egkaptad.
Most meg vissza akarod kapni az elsot.
Ha akarta volna, apad szemebe vagja, hogy a draga kicsi lanya elribanckodta a tokeletes kapcsolatat.
Ha akarta volna, megdug es hazazavar, mikor felkinalkoztal.
Ideje lenne felnonod hercegno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!