Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skorpió pasimat megcsaltam. Hogyan szerezhetném vissza?
Úr isten egy ilyen idős lányt értelmesebbnek gondoltam annál, hogy ilyen horoszkópok alapján gondolkodik.
Na megint csak csalódik az ember.
28/30 Én szeretem Őt, Ő is szeret engem. Soha nem fogom tudni elengedni. Soha senkivel nem volt még ennyire jó. Egy idióta hiba miatt nem fogom hagyni, hogy vége legyen.
Én tényleg nagyon szeretem Őt. :'(
És vissza akarom kapni. És a kapcsolat megmentésért bármire hajlandó vagyok.
És akkor nem jön oda, erre az a megoldás hogy megcsalod??
Ahogy olvasgatom a kommentjeidet, ez ilyen tipikus ostoba női logika, már ne is haragudj.
Megkavarod a sz@rt anélkül hogy belegondolnál a következményeibe, aztán meg vagy lepve, hogy juj vége a kapcsolatnak. Egyszerűen csak gondolkodni kéne! Mérlegelni! Az ördög sosem alszik mint látod... hopp felkerült egy kép a netre, és borult a kártyavár. Ennyi.
Nem érdemled meg egyszerűen, nem voltál képes értékelni hogy mindent megadott neked, mindent megtett érted, mindig ott volt ha szükség volt rá.. neked ez nem elég.
Nagyon remélem hogy nem fogad vissza, és nagyon remélem hogy veled valaki ugyanezt megcsinálja majd.. csak hogy egy kicsit is átérezd milyen lehet neki. Mert láthatólag iszonyatosan önző vagy. Csak az a fontos hogy neked jó legyen. Neked akkor kellett szex, hát dugtál... most megint kell a pasid, vissza akarod kapni, mert neked úgy jó.
Kicsit legalább gondolj bele hogy te visszafogadnál e bárkit egy ilyen után...és ne próbáld meg megmagyarázni hogy te biztos visszafogadnád mert nem igaz.
Nem tudom hányadik kommentben olvastam, lehet többen is szerepel. Soha nem lesz már ugyanolyan ez a kapcsolat akkor se ha visszafogad. A bizalmatlanság örökre megmérgezné, és ez egy olyan dolog amit nem felejt el az ember soha. Te talán szeretnéd meg nem történté tenni, de a pasidban mindig ott lesz.
Nem éri meg a szenvedést, én átéltem egy ugyanilyen helyzetet, soha nem lesz már jó.
35 Neki megbocsátanék. De abban igazad van, hogy másnak nem. Soha :'(
Nekem fontos hogy Neki jó legyen. Mindig is fontos volt. Abban az egy elk.rt pillanatban ez kiment az agyamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!