Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy a barátom lopott tőlem, én kidobtam és feljelentettem, mert minden ellene vallott, de két hónap után kiderült, hogy a nővérem tette.
Közben, viszont volt egy egyéjszakás kalandom. Ez ilyen helyzetben megcsalás volt?
2013. febr. 26. 18:32
1/19 anonim válasza:
te de hülye vagy... erre tényleg nem lehet mit mondani xD
2/19 anonim válasza:
hát eléggé megcsalás az ilyen......
3/19 anonim válasza:
Nem megcsalás, de ha a barátod ezek után szóba áll veled, akkor fogd meg, ne ereszd el, mert esélyes a "2013 papucsa" címre.
4/19 anonim válasza:
nem az a lényeg hogy megcsalás-e, hanem hog& akad olyan marha aki ezek után visszafogadna?! ;)
5/19 anonim válasza:
Visszafogadott egyáltalán? Feléd se néznék többet, amíg élek! 19/F
6/19 A kérdező kommentje:
Szégyenlem magam és teperek, hogy visszafogadjon, de sok pénz volt és elég hihetetlen magyarázatokkal állt elő.
2013. febr. 26. 18:39
8/19 anonim válasza:
Ezt nagyon elrontottad. Szerinted szerencsétlen srác hogy érezte magát?
1. Találkoztok, meggyanúsítod, feljelented
2. Járkál ÁRTATLANUL a rendőrségre, közbe terjed róla (suli vagy munkahely), hogy miylen ügybe keveredett
3. Odamész hozzá kuncsorogni. Mit gondol? "B*zmeg, a nővére megint h*lye lesz, engem lesittelnek egy életre."
A bizalom megszűnt, mindkét oldalról, ezt nem tudod
visszacsinálni.
Legközelebb gondolkozz el, mit és mikor teszel.
Egyébként legalább 7 számjegyről van szó? Mi az a nagy összeg?
9/19 A kérdező kommentje:
280000ft.
2013. febr. 26. 18:46
10/19 A kérdező kommentje:
A nővérem meg nem lesz megint hülye, megszakítom vele a kapcsolatot.
2013. febr. 26. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!