Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Skorpió pasimat megcsaltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skorpió pasimat megcsaltam. Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés
Részletek lentebb!

2013. márc. 21. 11:41
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
amúgy csak gondold végig hogyha ugyanez történik veled fordított helyzetbe : elmegy a barátod külföldre, jól megcsal , fb re kép, felhív és ( hazudik hogy csak csók, pedig szex is volt, de az sok ) látni sem akarnád többé
2013. márc. 21. 12:07
 22/60 A kérdező kommentje:
16/20 Nézd, én mellette hozzászoktam a "jóhoz", hogy mekapom amit igénylek, és még többet, és nem volt ott velem jó sok ideig, és nem a szex hiányzott, hanem hogy mellette legyen valaki, támogasson, szeressen. És igen, tudom, hogy hibás vagyok.
2013. márc. 21. 12:07
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül, hogy jelzőket aggatnék rád - végülis mindenki hibázhat, tökéletes emberek nincsenek -, leírom, mit gondolok erről az egészről.

Talán képes lesz megbocsátani, amit csináltál, de elfelejteni soha nem fogja. És ha nem fogja elfelejteni, az azt jelenti, hogy a bizalom soha nem áll helyre köztetek. Mert a bizalom az egy nagyon törékeny valami, és a legkisebb sérülés is visszavonhatatlanul tönkreteszi.

Így hát, ha vissza is szerzed - amiben nem tudok segíteni, mert nem ismerem a barátodat -, a kapcsolatotok soha nem lesz a régi, és előbb-utóbb a bizalmatlanság szét fog választani titeket végleg.

Épp ezért én azt mondom, hogy mindkettőtök érdekében legyen eszed, és ne is próbáld visszaszerezni. És jól vésd az eszedbe ezt a leckét a bizalomról, mert ez minden normális emberi kapcsolat alapja, nem csak a párkapcsolatoké, bár ott különösen fontos.

2013. márc. 21. 12:08
 24/60 -=Koldus=- ***** válasza:

Ha nem hiányzott a szex akkor miért is feküdtél le azzal a sráccal?

Remélem nem fog visszafogadni...

2013. márc. 21. 12:09
 25/60 first blood ***** válasza:
24 azért, mert egy fehérmájú ribanc :D ennek csak a méretes kékeres hiányzott
2013. márc. 21. 12:17
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogyan sem tudod visszaszerezni, mert bizalom nélkül nincs párkapcsolat és nálatok a bizalom teljesen megszűnt létezni. Próbáld meg elfelejteni őt, mert ő is ezen van jelenleg. 30N
2013. márc. 21. 12:19
 27/60 A kérdező kommentje:

Először is, szeret engem, még mindig, ezt ő maga mondta.

Másodszor soha nem bántana engem, soha nem ütne/verne.

Harmadszor, azzal tisztában van hogy milyen szükségleteim voltak, és hogy nem kaptam meg senkitől. De szerinte ki kellett volna bírnom. Szerintem akár ő is eljöhetett volna bármikor hozzám. De nem jött (nem tudom miért).

Negyedszer: nem csalt meg soha.

És plusz információ: ő volt az első pasim akiért hajlandó voltam többet megtenni. Mondta hogy szereti, ha szájjal kényeztetik. De nem erőszakoskodott soha, annak is nagyon örült, amikor megmondtam hogy szeretném kipróbálni. Soha soha nem volt velem ilyen téren erőszakos.

Egyébként egy nagyon erős személyiség. És 1 év alatt mellette megszoktam hogy mindig ott van, és ha nem jó irányba megyek, akkor jó irányba terel. Ott akkor nem volt mellettem. Nekem is fáj ám. Főleg az, hogyha semmi dolga nem volt, eljöhetett volna hozzám.

2013. márc. 21. 12:21
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet sértődni a ribancozáson, de attól még az vagy. Ha valakit szeretsz, akkor nem kefélsz a háta mögött egy sráccal, hanem kibírod azt az 1 nyomorult hónapot, ami eleve egyáltalán nem sok.

Megbízhatatlan vagy, valószínűleg a volt barátod is így látja, és soha nem fog benned megbízni többet rendesen. Hagyd szépen békén a srácot. Felejtsd el, a lehetőséged megvolt a jó kapcsolatra, de te belesz@rtál a közepébe. Talán a következő kapcsolatodban már okosabb leszel, és tanulsz a hibádból. Ebből a kapcsolatból már nem lesz semmi, legalábbis ha a barátodnak van egy kis esze.

Ha visszafogadna,teljesen elveszne a tekintélye, akkor tudat alatt szépen befészkelődne a kis agyadba hogy "na még ezt is meg lehetett vele csinálni" és utána újra megtennéd.

Számos példát tudnék rá hogy valaki megcsalta a párját, ment a sírás hogy jaj csak most volt, soha többé, csak téged akarlak, csak veled stb... aztán újrakezdték és fél év múlva megint megtörtént.

Hidd el neked is sokkal jobb lecke ez így ha most elúszik a kapcsolatod mert akkor legalább normális értékrend alakul ki benned miszerint megcsalás=kapcsolat vége. Nem pedig megcsalás=kis hiszti, meg sírás, és újra megy tovább.

2013. márc. 21. 12:23
 29/60 anonim ***** válasza:

Hát, látom a végén még szegény srác a hibás... :D

Miután csak a szex jön fel nálad párkapcsoalti téren, így lehet, hogy kicsit besokalt ebből és azért nem ment...

Én minden esetre csak azt az egyet kívánom a teremtőtől, hogy olyan nőket nem fújjon az utamba a szele, mint te...

2013. márc. 21. 12:26
 30/60 A kérdező kommentje:
29/29 Nem csak szex. Vágytam rá hogy velem legyen, öleljen, mellettem aludjon, beszéljem velem sokat. És még sorolhatnám. Vágytam rá.
2013. márc. 21. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!