Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lesz barátom! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom! Nem tudok beszélgetni az emberekkel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem soha nem lesz barátom mert az eddigi randijaimon alig tudtam megszólalni. Mindenki akivel randiztam mondta, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és sose lett folytatása. Miért vagyok ilyen nyomorék? Mit tegyek, hogy tudjak beszélni?
2013. márc. 5. 22:29
1 2 3 4 5
 41/43 fospuska ***** válasza:
100%
na ugye. lenne egy csomó témád,amiről randin szoktak beszélgetni,a pali nem vevő rá,mert a munkáján kívül semmiről nem tud beszélni. te meg itt összeomlasz nekem. haggyámá...! :D
2013. márc. 5. 23:48
 42/43 anonim ***** válasza:

gyere ide Miskolcra talizz velem, beraklak randi végén egy fekete kocsiba és elleszünk ám :)

F19

2013. márc. 6. 14:43
 43/43 anonim ***** válasza:
Beszélgethetnénk kérdező!?
2013. ápr. 27. 07:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!