Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lesz barátom! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom! Nem tudok beszélgetni az emberekkel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem soha nem lesz barátom mert az eddigi randijaimon alig tudtam megszólalni. Mindenki akivel randiztam mondta, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és sose lett folytatása. Miért vagyok ilyen nyomorék? Mit tegyek, hogy tudjak beszélni?
2013. márc. 5. 22:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Mindjárt kiderül,hogy 15 éves vagy...

Hát randizz velem.Bennem bíznak a lányok,megjön az önbizalmuk is.

2013. márc. 5. 22:35
 12/43 anonim ***** válasza:
Mondom hogy gyakorolj, legyél emberek közt. Hidd el nem csak te voltál ilyen...Nem kell randiznod, amíg nem tudsz beszélgetni sem.
2013. márc. 5. 22:36
 13/43 A kérdező kommentje:
sajnos sokkal idősebb vagyok...
2013. márc. 5. 22:37
 14/43 A kérdező kommentje:
és az lehet, hogy azért nem tudok beszélgetni mert nincs közös témánk?
2013. márc. 5. 22:38
 15/43 anonim ***** válasza:
De hogyan hogy nem tudsz semmiről se beszélni? Barátnőiddel se?
2013. márc. 5. 22:42
 16/43 anonim ***** válasza:

teljesen egyértelmű hogy azért nem tudsz mert tele vagy gátlásokkal.

Brian Tracy Phoenix szeminarium.

töltsd le valahonnan, benne van a jövőd

2013. márc. 5. 22:42
 17/43 A kérdező kommentje:
barátnőimmel tudok, de nem tudom hogy mi érdekelné a srácot és ezért nem merek mondani semmit... főleg, hogy ő nem is kérdez tőlem semmit. én kérdeztem tőle, válaszolt is és én is akartam rá válaszolni, de annyit dumált, hogy már teljesen eltértünk a témától és így már nem tudtam válaszolni.
2013. márc. 5. 22:44
 18/43 fospuska ***** válasza:
nem azért mert nincs közös témátok,hanem mert a pali próbál kettőt szólni,elintézed fél szavakkal és ott kifújt a repertoár. ha meg paranoiás is vagy,akkor előbb azt kezeltesd,hátha összefüggésben van a kommunikáció-képtelenségeddel.
2013. márc. 5. 22:46
 19/43 A kérdező kommentje:
köszi! utánanézek!
2013. márc. 5. 22:46
 20/43 anonim ***** válasza:
nem vagy ilyenkor stresszes? persze az alap "stressz" benned van, de nem lehet, hogy azért blokkolsz le mert nagyon rápörögsz?
2013. márc. 5. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!