Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom! Nem tudok beszélgetni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Úgy érzem soha nem lesz barátom mert az eddigi randijaimon alig tudtam megszólalni. Mindenki akivel randiztam mondta, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és sose lett folytatása. Miért vagyok ilyen nyomorék? Mit tegyek, hogy tudjak beszélni?2013. márc. 5. 22:29
21/43 A kérdező kommentje:
csak azért írtam, hogy paranoiás vagyok, hogy ne írjanak nekem priviket!
2013. márc. 5. 22:48
22/43 A kérdező kommentje:
amúgy de, eléggé stresszes voltam, lehet, hogy ez a gond...
2013. márc. 5. 22:49
23/43 fospuska válasza:
ne írjanak priviket...? mi a különbség,hogy ide írják vagy oda..?
24/43 anonim válasza:
ott lehet a kutya elásva :) vannak fiú BARÁTaid? vagy olyan fiú akivel szoktál beszélgetni?
25/43 A kérdező kommentje:
valaki olyat kérdezett amire nem akarok válaszolni...
nincsenek fiú barátaim :( 1-2 fiúval szoktam néha beszélgetni
2013. márc. 5. 22:53
26/43 fospuska válasza:
puff,nem válaszolsz.
szóval azt mondod, csak olyan társaságban tudsz beszélni,ahol biztonságban vagy,ismerősökkel körülvéve...?
27/43 A kérdező kommentje:
igen, azt!
2013. márc. 5. 22:57
28/43 anonim válasza:
jól gondolhatom, hogy egyszerűen csak nem mered magad vállalni fiúk előtt?
csak mert velem is hasonló volt, csak pont fordítva :)
29/43 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2013. márc. 5. 22:58
30/43 anonim válasza:
Ha gondolod, beszélgessünk, rávezetlek, hogy mi érdekli a férfiakat, milyennek képzelünk egy jó randit. És nem, nem ismerkedni szeretnék, nem célzás volt, van nekem most épp elég gondom a párkapcsolaton kívül. (Húszon felüli srác)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!