Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom! Nem tudok beszélgetni az emberekkel?
az hogy nem mered felvállalni a véleményedet
ez csak egy tipp, nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, semmi sértés
igen, lehet, hogy nem merem felvállalni, mert félek, hogy mit gondolna rólam...
az, hogy nem tudom, hogy érdekli-e... mert ő egy csomó szakmai dologról kezdett el nekem beszélni, én meg most kezdjek el beszélni neki a hobbijaimról, filmekről stb...? amikor őt ezek nem érdeklik?
Gyáá... Na igen, ez az a pont, amit utálok...
Ha megpróbálok beszélni egy csajjal, és akármit hozok fel, annyit mond, hogy:
-Hát aha
-Ööö nem
-Háát nem tudom
Hiába teszek fel neki egy 5 mondatból álló filozófiai kérdést, arra is csak annyit mond, hogy Hát öö nemtom..
Na ilyenkor meghal az egész.. Légy kommunikatív, ha nem vagy az, akkor más sem tud az lenni veled, és az kínos.
Nem akkora ügy, én pl távolról sem vagyok egy nagydumás srác, inkább csak van egy kevés ember, akivel van közös hang, velük nagyon jól ki tudok jönni, naponta elszórakoztatjuk egymást, de másokkal két szót nem tudok váltani..
Olyan embert kellene keresned, aki előtt nem szorongsz, vagy pedig próbálnod kéne megnyílni, teljesen átlagos dolgokról beszélgetni másokkal (Olyanokkal, akik nem a barátnőid).. Az a lényeg, hogy csinálni kell, hidd el, átérzem a helyzeted ám, és lesz az majd jobb is
17F
igen, kezdj el vele beszélgetni bármiről. mit tanulsz, azon belül mit szeretsz benne mit utálsz, mivel szeretnél foglalkozni, milyen filmeket szeretsz, akármilyen vicces történet bármit, csak valamennyire meg tudjon ismerni, fennmaradjon az érdeklődése irántad. persze ésszerű határok között. :) bármi kérdésed van nyugodtan írd meg őket, névtelen az egész :)
ha nagyon kell akkor leírom az én történetemet, ezekből lehet szerintem a legjobban tanulni :)
amúgy én szívesen beszélnék ilyenekről, csak úgy éreztem, hogy őt ez nem érdekli és ezért nem mertem. mert ha érdekelné, akkor megkérdezné, nem?? akkor itt nem csak én voltam béna, ő is..
ha nem gond és szívesen leírod, akkor kíváncsi vagyok a történetedre! akár privátban is leírhatod!
érdekelnie kell, most ha úgy hozza hogy együtt lesztek akkor a filmek ami egy nagyon alap dolog tabutéma lesz, hogy jajj dehát úgyse érdekli? :)
okés, leírom majd holnap, komplett novellára készülj :)
alapból egy olyan figura vagyok, aki imád mesélni kb mindenről :)
az a vicces, hogy nem néz filmeket... :DD
oké, várom! :)
jó, hát igen.. most már látom, hogy nem csak én voltam a hibás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!