Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom! Nem tudok beszélgetni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Úgy érzem soha nem lesz barátom mert az eddigi randijaimon alig tudtam megszólalni. Mindenki akivel randiztam mondta, hogy nem vagyok valami bőbeszédű és sose lett folytatása. Miért vagyok ilyen nyomorék? Mit tegyek, hogy tudjak beszélni?2013. márc. 5. 22:29
1/43 anonim válasza:
Menj társaságba, gyakorolj társaságban. Először nem randin kell feltétlenül, inkább csak úgy emberekkel. Sokat, gyakran.
2/43 anonim válasza:
lazulj el valahogy.. más megoldás nincs
3/43 anonim válasza:
Ne aggódj ilyeneken,csak izgulsz,ez tök normális.
Amúgy dobj fel ilyenkor 1-1 új témát.
4/43 anonim válasza:
Képzeld el, hogy chaten írta neked azt, amit mondott, majd pötyögd be szépen te is a választ olyan bőszen, ahogy ahogy az itteni kifakadásod is tetted. Ha megvan ezt formáld közvetlen verbális kommunikációra és mondd ki. Bár lehet egyszerűbb lenne erőt venni magadon és próbálkozni beszélgetni azzal a szerencsétlennel, aki elhív randira.
5/43 anonim válasza:
Én úgyis szóval tartanálak, ehhez legalább értek. :) Jól éreznéd magad, ha látnád, én nagyobb zavarban vagyok.
6/43 fospuska válasza:
ideális feleség: néma csaj az árvaházból. se duma,se anyós.
ne görcsölj. azért hívtak randira,mert érdekled a fiút. a válaszolás menni szokott,vagy azt is elintézed tőmondatokkal?
7/43 A kérdező kommentje:
de az a baj, hogy ők se kérdeznek semmit..
és amúgy én egy nagyon merev, visszafogott lány vagyok, nem tudom, hogy tudnék megnyílni az embereknek...
2013. márc. 5. 22:33
8/43 anonim válasza:
nincs szókincs, ez nem tanulható, olvasni kell hozzá néhány könyvet
ja és széles látókör, csak akkor tudsz hozzászólni dolgokhoz
nem vagy nyomorék, csak egy kis művelődés kell N
9/43 anonim válasza:
Én sem vagyok egy bőbeszédű típus de rájöttem hogyan lehet úgy bekapcsolódni egy témába, hogy menjen a beszélgetés. Csak fel kell dobni egy új témát, rizsálni dolgokról egy idő után annyira elmegy az idő a beszélgetéssel hogy észre sem veszed. A lényeg hogy ússz valahogy az árral és ne izgulj :)
10/43 A kérdező kommentje:
paranoiás is vagyok, úgyhogy nem válaszolok levelekre!
2013. márc. 5. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!