Hogyan legyen barátnőm, ha nem tudok beszélgetni az emberekkel? 21/f
tipikus antiszoc lexikális tudású kuki vagy.
téma mindig van, de ezek szerint akkor te rossz emberek között forogsz.
milyen érdekes nem? én amikor első éves villanyász voltam senki nem ismert senkit, de mindig volt röhögni való téma.
szex, ivászat, megrázott_az_áram_történetek, szidjuk_a_tanárokat, rommáoltjuk_egymást, stb...
talán nem hozzád hasonló emberek között kéne próbálkoznod és akkor lenne téma. menj jó arc srácok közé akik sorra dobják fel a hülyébbnél hülyébb témákat, amikhez még te is hozzátudsz szólni... lásd amiket írtam..-.-'
old meg
Egyetemista lány vagyok (23 éves) és iszonyúan kiborítanak azok, akik csak röhögnek meg szövegelnek. Mindig azok társaságát keresem, akik nem hangosan, nem nevetgélnek, nem harsányak, kifejezetten hallgatagok.
Szerintem készíts egy listát azokról, akikkel szívesen beszélgetnél, menj oda hozzájuk és kérd meg, hogy magyarázzanak el neked valamit. Megteszed ezt 20 emberrel és szerintem 4 biztosan lesz, akivel kialakul valami barátság.
Sok lány van, aki a normális, csendes fiúkat kedveli, nem azt a nem is tudom minek mondjam, állandóan röhögő, kiabáló, minden nap bulizó fajtát, akit legszívesebben ágyúval lőnék fejbe (bocs, de nagyon zavarnak).
Vannak egyetemi kurzusokon kívüli rendezvények, gondolok +előadásokra, kirándulásokra, terepgyakorlatokra, menj el azokra is és közeledj úgy, hogy megkérdezel valamit.
Ha alapvetően azzal van gondod, hogy nem tudsz egy beszélgetést életben tartani, nehéz a kapcsolatteremtés, akkor keress meg egy pszichológust. A legtöbb egyetemen van ilyen. Anno nekem is sokat segített, hogy az általam antiszociálisnak vélt embereknek ne kiabáljam le a fejét és keressem a normálisabb társaságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!