Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak nudista klubbok, összejövetelek, közösségek, ahhol lehet beszélgetni hasonló gondolkodású emberekkel?
Amúgy sose értettem a nudista embereket. Nem az a lényeg az öltözködésnek, hogy vannak testrészek, amikről mindenki tudja h vannak, de csak az ember párja láthatja....
Szemérmességről nem hallottál?
No, ha gyereked lesz, előtte is pucérkodsz, vagy a férjed...kiv. lennék milyen ember lenne szegény gyermekből:S
Én anyukám előtt nem vagyok bugyiba melltartóba, 18 évesen, nem hogy egy vadidegen előtt. Lát úgy az orvos, meg anélkül a párom, és ennyi.
Barátom, ennek a helyes neve az, hogy naturizmus, így keress rá.
A vicces válaszadóknak annyit, hogy a swingerklubokban fehérnemű viselete általános, és az egész a szexről szól. A naturizmusban nincs potyázás, meztelenség van, nincs szex, csak privátban. A kettő nem összekeverendő.
Vannak rendes programok is minden.
Én is megrögzött nudista vagyok, de sajnos Magyarországon a naturista kultúra még nagyon gyerekcipőben jár. Az ország keleti részében (és sajnos Budapest is ide tartozik) még normálisan szaunázni sem lehet. Mi rendszeresen Horvátországban töltjük a nyári szabadságot valamelyik nudista kempingben, illetve itthon is úgy vagyunk, ha az idő engedi. Szerencsére a kertbe nem látnak be, a szaunánk meg a pincében van. Néha jönnek hozzánk is barátok, illetve mi is elmegyünk hozzájuk, de az utóbbi időben a szervezett rendezvényeket annyira nem látogatjuk, bár a navke honlapján találsz bőven infót, általában minden hónapban van hivatalosan bérelt uszodai összejövetel is.
Viszont sajnos a társadalom nagyon prűd, úgyhogy ne foglalkozz azokkal, akik itt negatív kritikát adnak, mert ezek többsége azt sem tudja miről beszél, hiszen sosem próbálta még és nem tudja, hogy ez milyen szabadságérzetet ad, illetve sajnos sokan összekeverik a szexel is, holott ennek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!