Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
Kedves Kérdező! így az anonimitás mögé bújva be kell h valljam neked h a felsorolt 10 pontodból 9-nek biztosan megfelelek...kivéve h az ágyban jó vagyok mert az nem lehetek mert még én is szűz vagyok és ehhez 22 éves. na erre varrjál gombot! a te szavaiddal élve én egy "istennő" lennék mert megfelelek ezeknek???? hát ha az lennék akkor nem lennék szűz még ennyi idősen is és nem lennék egyedül!!! na erre mit mondasz?? nem futnak utánam se a férfiak egyáltalán!!
Lásd be h nem ezen múlik a dolog.......
"Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel."
Hát ha neked elég az, ha a pasi tele van pénzzel, illetve ez az egy szempont motivál, akkor egészségedre, tök mindegy milyen vagy!
Ha az utolsó mondatod nincs ott, akkor még együttéreznék.
Kicsi megfelelési bibím nekem is van, de azt hiszem nem ennyire, mint neked. Akinek nem felelek meg, azé nem akarok lenni. Inkább én is önmagamnak szeretnék megfelelni, csak ebben akadályoz valami, ezért gondolom úgy, hogy így másnak sem felelnék meg. Na mindegy.
Szóval tényleg elég, ha csak magadnak felelsz meg, az úgy pont elég.
A pasiknak meg éppenhogy könnyebb! Mert ha nincsenek is tele pénzzel, de könnyen találhatnak munkát, nincs velük szemben az előítélet, hogy mindjárt szülni megy vagy már van két bölcsis gyereke...
Így mindenük megvan, ami alapvető, és ezzel rohadt nagy előnyben vannak.
Én meg nem vagyok olyan hülye, hogy akármilyen pasinak bedőljek, csak mert pénze van, és akkor még forduljak is ki magamból...
Hát mindenki maga tudja, hogy kit keres, és mit a másikban. Én biztos, hogy nem a pasi pénztárcájától leszek szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!