Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt sohasem értettem ha például van egy lány aki mindenkivel lefekszik azt mindennek lehordják ha viszont ezt egy fiú csinálja abban miért nincs semmi?
ne haragudj, de ledöbbentem most ... nem azon, hogy orrba szájba mindenkivel hanem a korotokon.......kemény én 14 évesen örültem, ha csókolózhattam....vagy mellém ült ...
tudom, hogy nem kell a hegyi beszéd hisz ezért írtál ide, csak így most sokk ...
ez így lesz amúgy amíg világ a világ....:) a nő szajha ha mindenkivel a pasi meg király...A pasik vannak az élen...A csávó választ, a sok közül, majd ha elmész szórakozóhelyre, habár már biztos jársz akkor megfigyelheted, hogy a faszik ott sündörögnek a kiszemelt mellett és figyelik ki akad a horogra.....
De vannak ám olyan nők aki fordítottan dolgoznak ezek az okos nők akik olyan bájjal rendelkeznek, hogy ők keverik a lapokat...
"Rövid kitérő erejéig megemlíteném a praktikus okát is annak, hogy miért él ez az erkölcsi különbség: mert az emberek ösztönösen tudják, hogy egy nőnek sok pasival szexelni nem “teljesítmény”, hiszen elég ha kifekszik az utca közepére széttett lábakkal, és estére túl van a százon – ugyanakkor egy férfinak sok nőt meghódítani igenis teljesítmény, hiszen az átlagos nő nem adja a bájait mindenféle jött-ment ismeretlennek, azokért “meg kell dolgozni” valahogyan. Egy hasonlattal élve: ha egy hegyet sokan megmásznak, az csak annyit jelent, hogy könnyen megmászható. Ha egy hegymászó sok hegyet megmászott, akkor az a hegymászó ügyes. Ezért nem kapnak a ribancok sok házassági ajánlatot, és ezért buknak a nők a Casanovákra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!