Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány már ribanc, aki csak flörtöl mindenkivel?
Figyelt kérdés
De nem fekszik le senkivel,és még csak nem is csókolózik,de mosolyog a pasikra,hülyíti őket.Szép lány,és odavannak érte,de ő nem adja magát.Ez szemétség?2012. júl. 5. 09:45
1/7 anonim válasza:
A hülyítés része igen, az, hogy flörtölget...nem igazán.
2/7 anonim válasza:
Szemét, de nem ribanc. A flört sosem volt tiltott, ezt még a kapcsolatban élők többsége is felfogja, hogy néha kell ahhoz , hogy újra magukra találjanak a felek.
De ha sokáig játszol a tűzzel megéghetsz. Pl, ha kifogsz egy idegbeteg pasit... Az még lehet bosszúból meg is erőszakol, aztán majd nézhetsz...
3/7 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Akkor még nem(és tényleg jó érzés több csajt hülyíteni volt rá példa pedig szerintem nem vagyok világszépe most meg bánom hogy nincs senkim)csak tényleg ne juss ágyig mindenkivel
4/7 anonim válasza:
A ribanc egészen mást jelent... ő inkább csak feszegeti a határait, nyilván az irigyei úgyis leribancozzák, de ettől még csak szórakozik egy kicsit. Inkább most csinálja és élvezze azt, hogy tetszik a pasiknak, mint később, egy kapcsolatból tekintgessen kifelé azért, mert anno ezt a részét nem élvezte az életnek :-) nyilván nagyon fiatal még.
7/7 anonim válasza:
A hülyítés része nekem személy szerint nagyon nem tetszik és elítélem. Úgy értem, ha a lány tisztában van vele, hogy bejön a srácnak, de neki nem jön be az a srác, ennek ellenére adja alá a lovat, flörtölget vele. Ennek szerintem semmi értelme és csak fájdalmat okoz a másiknak. Amennyiben nem tudod, hogy ezzel esetleg hamis reményt keltesz a másikban (mert nem tudod, hogy bejössz neki), vagy tudod hogy a másik is csak játékként fogja fel akkor semmi probléma. Flörtölni jó, de NEM szabad a másik érzéseivel játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!