Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
Így van ! Állj szépen most a tükör elé! Gyerünk igen most!
ÉS mond el ezeket a dolgokat, a tükör előtt, tedd fel magadnak a kérdéseket,
Jól nézek ki?
selymes a bőröm?
szép hosszú a hajam?
vajon hülye vagyok ?
biztos h hülye vagyok?
vagy idióta?
túl okos vagyok?
stb stb....ha tetszenek a válaszok amit a tükör mond akkor jól vagy úgy ahogy vagy, és akinek úgy szimpatikus leszel annak úgy is kelleni fogsz.
Mi lenne, ha egyszeruen osszejonnel a kovetkezo sraccal aki beprobalkozik mikozben te olyan vagy amilyen.
A cosmot, meg a tobbi pics@magazint pedig hajitsd ki, mert csak ilyen hulyesegekkel toltik fel a fejed.
egyszerű röviden és tömören
csak önmagadat adjad, abból nem lehet gond, mert így kezdettől fogva tudja mire számíthat N
Dehát nem próbálkozik be senki.
Nem vagyok elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!