Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
az már kicsit cink, h azt gondolod, h egy férfinek elég a pénz egy nőhöz, egy NŐhöz szerintem nem a pénz megléte a kulcs, illetve az is érdekes, h miért gond az, ha okos, művelt intelligens vagy? maximum ez azokat zavarja, akik annyira korlátoltak, h úgy gondolják, h a férfinek mentálisan felsőbbrendűnek kell lennie
egyébként vagy maximalista vagy, vagy pedig olyan srácokkal találkoztál, akiknek a tökéletesnél is tökéletesebb nő kell
egyébként szerintem elég sok értelmes férfinak nem csak egy ilyen "istennő" mellett tudná elképzelni magát, neked meg csak azt az egyet kell megtalálnod, aki azért szeret, aki vagy, nem pedig nézegeti a kis "listáját", h megfelelsz-e neki, vagy sem
19f
ÉS járkálsz e valamerre, vagy csak suli vagy munkába mész gyilkos tekintettel és sietsz hogy minél hamarabb hazaérj? Otthon meg megubózódsz?
Avagy nyitott vagy mosolygós nem nézel úgy más pasikra h ide ne gyere mert harapok?!?
Szóval a neten kívül hol vagy elérhető megközelíthető a pasik számára?
Nem járok sehova.Amúgy sincs semmi extrára pénzem, csak a legszükségesebbekre, vagyis csekkekre.
Az utcán meg mégse járkálhatok vigyorogva...
és ha megtudja hogy még sose volt senkim ennyi idősen?? Elmenekülne.Ezzel nemtudom mit tudnék kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!